Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Müstika
27. september 2019, 09:00

TIMMERI TAROSKOOP 30. SEPTEMBER – 6. OKTOOBER | Lõvi elab illusioonis, Skorpion arvutab ja kalkuleerib (5)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

LÕVI elab illusioonis, et ta on asendamatu. Talle tundub, et ta meeldib kõigile, on nõutud ja ihaldatud. Ise usub, väga hea! Mõjub hästi enesetundele. Tööl on teil tarvis midagi uut endale selgeks teha, see võtab aega, aga saate hakkama. Lõvid veedavad sel nädalal aega nii oma vanemate kui oma lastega. Panete paika reisiplaanid ja võite ka nädala lõpus mõne sõidu ette võtta. No kirest puudu ei tule, te põlete sel nädalal. 

KAALUD ootavad ja vaatavad, mõtlevad ja kaaluvad, et kuhu enda jõudu ja energiat suunata ja kuhu mitte. Nii mõnedki Kaalud tahavad teha muudatusi oma kodus, aga need muudatused peavad olema sellised nagu Kaaludele sobib. Nädala keskel olete algataja ja innustaja. Kõik romantilised plaanid kipuvad aga nurjuma, lihtsalt ei arvestata teie soovidega. Nädala lõpus otsivad kaalud hingetoitu, lähete teatrisse või vaatate romantilisi filme. 

SKORPION peab sel nädalal läbirääkimisi, kes on saanud mitu tööpakkumist, siis just vestluse tulemusel teete otsuse, aga ärge kiirustage, kõik sõltub teie kuulamisoskusest. Skorpion tegeleb sel nädalal palju oma rahalise olukorraga, arvutate, analüüsite ja kalkuleerite. Kõik suuremad ostud lükake praegu edasi. Nädala keskel kutsutakse Skorpion peole, ta kardab küll keset töönädalat pidutseda ja võib seetõttu keelduda, aga sellest peost oleks teile mingis mõttes kasu! Minge!

Täispikka taroskoopi loe Kirsti Timmeri kodulehelt.