Printsess Beatrice ja Edoardo Mapelli kihlusfotodFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
26. september 2019, 13:41

FOTOD | Rõõmusõnum Briti kuningakojast: printsess Beatrice on kihlunud! (3)

Buckinghami palee teatel on Elizabeth II lapselaps printsess Beatrice (31) kihlunud kinnisvaraärimees Edoardo Mapelli Mozziga (34). Pulmad peetakse tuleval aastal. 

Monarhi keskmise poja prints Andrew' vanem tütar hakkas Itaalia multimiljonäriga kurameerima mullu oktoobris, kirjutab Daily Mail. Mapelli, kellel on varasemast kooselust väike poeg Wolfie, tegi õukonna teatel Beatrice'ile abieluettepaneku tänavu septembris Itaalias.

Edoardo isa krahv Alessandro "Alex" Mapelli Mozzi on endine Briti olümpiasportlane.

Beatrice ja Edoardo ütlevad ühises avalduses, et ei jõua abiellumist ära oodata. "Meil on nii palju ühiseid huvisid ja väärtusi ning teame, et need kuluvad meile marjaks ära tulevastel aastatel tulvil armastust ja õnne."

Printsess Beatrice'i õde Eugenie, kes pidas mullu oktoobris pulmi, õnnitleb kihlapaari Instagramis ning avaldab ühise foto. "Beabea - wow! Olen oma kalli suure õe ja kalli Edo pärast nii rõõmus. Seda on juba kaua oodatud ning te kaks olete kokku loodud."

Printsess Beatrice ilmus multimiljonäriga esmakordselt avalikkuse ette märtsis National Portrait Gallery galal.  Mail on Sunday andmeil oligi armulugu alguse saanud Eugenie pulmas. Beatrice ja Edoardo olid küll juba lastena kohtunud, kuid oktoobrikuisel pulmapeol süttis nende vahel armuleek. Mozzi oli siis veel kihlatud oma kauase partneri, eduka Hiina-Ameerika arhitekti Dara Huangiga. "Edo elas isegi pärast romaani algust koos Dara ja nende lapsega koos," paljastas Mozzi sõber lehele.

2016. aastal oli lõpuli jõudnud Beatrice'i pikk suhe Dave Clarkiga - ta oli Uberis välissuhete juhina töötava ameeriklasega koos olnud kümme aastat. Printsessi esimene armastus oli newyorklane Paulo Liuzzo, kellesse ta armus 17-aastaselt. Liuzzo arreteeriti 2009. aastal Austraalias süüdistatuna kokaiini omamises.