Foto: pressimaterjal
Saund
25. september 2019, 17:46

VIDEO | Ikevald Rannapi esimene muusikavideo säriseb kirest (7)

Eesti laulja ja laulukirjutaja Ikevald Rannapi peagi ilmuva plaadi nimilugu sai endale muusikavideo. Tegu on ühtlasi laulja esimese muusikavideoga. 

Rannapi sõnul on igal muusikul soov oma loomingut ka muusikavideos väljendada. “Valisin just “Synchronize” selleks looks, mida publikuga muusikavideo vahendusel jagada. Põhjus on väga lihtne – selle looga puudutan enda jaoks väga olulist teemat, milleks on suhted,” sõnab Ikevald.

“Maailmas ei ole kunagi olnud võimalik nii lihtsalt kontakte luua ja kontaktis olla kui täna. Samas aga ei ole ma kunagi varem märganud nii palju üksindust kui täna. See on just põhjus, miks meil on vaja rohkem lähedust! Kallistada, hoida, kellelegi silma vaadata ning küsida siiralt: kuidas sul PÄRISELT läheb? Absoluutselt kõik me vajame seda ja isegi sel hetkel, kui me parasjagu ei oska või ei soovi selle vajadust välja näidata,” jagab Ikevald omi mõtteid värskelt ilmunud loo valguses.

Ta lisas, et lähedus saab alguse eelkõige iseendaga kontaktis olemisest. ”Me peame õppima enda vajaduste ja mõtete kuulamist ning nendele ruumi andmist. Sel ajal kui reisisin kitarri ja seljakotiga üksinda mööda maailma, läbides kolme aasta jooksul 25 riiki, oli mul võimalus olla kontaktis oma mõtete ja tunnetega erinevates olukordades. Tänu sellele õppisin ennast ja oma sisemisi keerdkäike paremini tundma. Kuigi mu suur unistus ringi reisida ja muusikat kirjutada sai teoks, siis tegelikult hakkasin üsna pea igatsema oma kalleid sõpru ja perekonda. Mitte ükski eksootiline tempel ega džungli kosest alla hüppamine ei suuda seda asendada,” rõhutab Ikevald.



“Synchronize” on teine singel mõne nädala pärast ilmuvalt samanimeliselt Ikevald Rannapi plaadilt. Lugu on salvestatud Tallinnas ja Stockholmis suurejoonelise kümneliikmelise bändiga. Loo produtseeris rootslane Ricky Delin, muusikavideo produtseeris Hindrek Maasik. 


Ikevald Rannap on laulja ja laulukirjutaja, kes esmakordselt astus publiku ette juba 2007. aastal. 2015 andis ta välja pop-rock lühiplaadi “LiveLoveLaugh”, mille laul “Genius” võitis Inglismaa maineka laulukirjutamisvõistluse BBC raadios. Viimased kolm aastat on laulja rännanud ringi maailmas, otsides inspiratsiooni ja kirjutades muusikat oma uue peagi ilmuva plaadi jaoks.