Foto: Aldo Luud
Üritused
24. september 2019, 18:30

GALERII | Jan Uuspõld: „Reet Linna on minu jaoks sild välismaaga.“ (1)

„Minul oli väiksena üks lemmiktelesaateid, ja see ei ole nali, „Ring ümber”, mida juhtis Reet Linna," muljetab Jan Uuspõld.

„See oli muusikasaade, mille kaudu Reet tutvustas uusi muusikuid ja välimaa artiste. Ta õpetas, mis on popkultuur ja popmaailm, ning ta tundis Mikko Alatalot, kes tegi Soome televisioonis saadet Hittimittari! Mina mõtlesin, et midagi peab olema, kui inimene tunneb Mikko Alatalot, kes juhib Hittimittarit! ”

Jan räägib Reedast Vanemuise kontserdimajas kaks tundi enne seda, kui läheb lahti Reet Linna sünnipäevakontsert.  Ta on Kontserdi konferansjee ning  mis salata – Reeda fänn. „ Reet Linna on minu jaoks sild välismaaga. Sealse pop- ja rockmaailmaga. Ta on mulle tugevalt muljet avaldanud.”

Teletäht, laulja ja laulukirjutaja Reet Linna tähistab sel aastal oma 75. sünnipäeva juubelikontsertidega Tartus, Pärnus ja Tallinnas. Alguse teeb Reet täna Tartus. Lisaks talle on laval  Karl Madis, Karl-Erik Taukar, Birgit, Genka, Robert Linna, Noorkuu, Kaire Vilgats, Dagmar Oja ja ansambel Rene Puura juhtimisel. Õhtujuhiks on Jan Uuspõld.