Renée Zellweger 19. septembril oma filmi "Judy" esilinastusel.Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
24. september 2019, 13:05

Renée Zellweger ei mäleta oma 30. eluaastatest eriti midagi (3)

Judy Garlandi eluloofilmiga "Judy" ekraanile naasnud Renée Zellweger tunnistas värskes intervjuus, et edu kõrgaeg 30. eluaastad on tema mälestustest otsekui pühitud.

"Ma ei mäleta suuremat osa oma 30. eluaastatest," ütles näitlejanna (50) saates "CBS Sunday Morning". "Oleks nagu nali, aga see on tõsi. Kõik on kuidagi kokku pressitud."

Renée sai 1996. aastal tuntuks Tom Cruise'i ekraanipartnerina filmis "Jerry Maguire". 2004 võitis ta 34 aasta vanusena parima naiskõrvalosatäitja Oscari filmiga "Külmale mäele". Seda Zellweger peaaegu ei mäletagi. Ta tegi intervjuus sõrmedega nipsu: "Kõik käis nagu niuhti. Ma ei tahtnud, et nii jälle juhtuks ... ja siis hakkasin end kordama, ja ma olen endast tüdinud."

2016. aasta intervjuus tunnistas Renée, et samamoodi on tal meelest läinud üürike abikaasa kantrilaulja Kenny Chesneyga. "Ma unustasin selle. Päris suur asi unustamiseks, mis?" Nad jõudsid abielus olla vaid neli kuud ning lasid seejärel oma liidu tühistada. Renée pole tänini rääkinud, mis täpselt juhtus.