Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
28. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 29. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hea aeg selleks, et tegeleda füüsilise tööga ja sporti teha. Eriti soositud on looduses liikumine. Tegutsemine õnnestub paremini koos teistega, üksinda võib lihtsalt igav hakata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sind ootavad ees põnevad kohtumised. Võid ka tunda saada, et võhivõõrale inimesele võib olla kergemgi südant puistata kui sellele, kes tunneb sind ja su lähedasi hästi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled uudishimulik ja julge, aga peaksid igal juhul arvestama, et su seljatagune ikka kindel oleks ja mitte segama end kahtlastesse ja ohtlikesse afääridesse.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Seda, mida tahad ise saada, oleks aus ka teistele lubada. On inetu teiste silmist pindu otsida ja enda omas samas palki mitte märgata. Mõtle, enne kui asud kellegi käitumist kritiseerima.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Elu suudab sind üllatada millegi niisugusega, mida sa poleks uneski oodata osanud. Ära araks löö, võta kingitus vastu! Seda saab teha ilma, et täielikult mõistuse kaotaks.

Neitsi
23. august – 22. september

Väga hea päev rahaasjade korrastamiseks ja pikemaajaliste eelarvete koostamiseks. Võid käima lükata mingi seni idee tasandil püsinud plaani oma sissetulekute suurendamiseks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võimalikud on muudatused sinu elus, kuid peamised ja kõige põhjalikumad isiklikud asjad jäävad ikka samaks. Midagi võib muutuda pealiskaudsemates suhetes.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Eriti need inimesed, kelle vastu sul on tugevad tunded, tunduvad täiesti arusaamatutena. Tahad neist ise nii väga aru saada, et olukord muutub aina segasemaks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Päev tasub võtta eeskätt iseenda jaoks ning teha midagi niisugust, mis pakub rõõmu, aga ei eelda pingutust ja kellegagi võitlemist. Lihtsad asjad võivad olla võluvalt ilusad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ära tee väga detailseid plaane, võta vabalt ning ole valmis üllatustest rõõmu tundma. Vaba ja loominguline õhkkond tuleb kasuks, ka võib olla põnev inimesi tundma õppida.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Täna tasub äkitselt pähe turgatanud idee ajel koos lähedaste või sõpradega midagi ette võtta – sellest võib saada fantastilise elamuse ning suurendada ühtekuuluvustunnet kaaslastega.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul on palju sisemist jõudu ja sa tead, mida tahad, nii õnnestub teha läbimurdeid nii töö kui eraelu valdkonnas. Sul on võimalik olulistele suhetele tugevam alus kujundada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Küllap oled uuel eluaastal uuendusmeelne ja lausa pakatad seikluslustist. Tahad avastada võõraid maid, õppida tundma teistsuguseid kultuure. Lai silmaring avardab ka ärialaseid väljavaateid. Kas inimsuhete valdkonnas või siis äri või kunstiga seotud ettevõtmistes võid jõuda ammu püstitatud kõrge eesmärgini.