Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. september 2019, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 28. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tundub, et peaksid tegema tähtsa otsuse, enne kui edasi minna saad. See tunne võib vägagi petlik olla. Ei täna ega ka homme ole õige päev otsuste vastuvõtmiseks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kuigi oled tüüp, kes hoiab jalad vastu maad, siis täna kipud täiega lendama. Tundub, et oled täiesti unustanud varem kogetud tõsiasja, et mida kõrgemalt kukkuda, seda valusam.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võid saada uusi kogemusi, need võivad olla seinast seina – nii väga head kui ka ebameeldivad. Pead suutma ennast hoida ja olema kindel, et liigud turvalistes kohtades.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võid järele anda soovile armsa inimese kaisus niisama vedeleda ja puhata. Juhul, kui kaalus juurde võtnud oled, hakka tänasest söömist korralikumalt jälgima.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võiksid ette võtta väljasõidu, näiteks selleks, et minna külla eemal elavatele sõpradele, või siis siirduda teise linna kultuuriüritusele. Päev toob meeldivaid elamusi.

Neitsi
23. august – 22. september

Jätka nende tegevustega, mis varem alustatud ja lõpule viimata. Tegutse tasapisi ja püüa olla võimalikult hoolikas. Ära lase tugevatel emotsioonidel enda üle võimust võtta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Suuna pilk tulevikku. Mõtle sellele, mida teha tahad, kuhu välja jõudmisest oled huvitatud. Isegi kui tundub, et suund on kindlalt paigas, ära veel minema torma.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Elu on nagu maskiball – õhus on rohkesti salapära ja vastamata küsimusi, see kõik loob aga omamoodi müstilise ja ootusäreva tunde. Sa ei tea, mida tulevik toob.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled kelmikas meeleolus ning sulle pole mõtet seda vist isegi soovitama hakata, sest peole lähed sa täna nii või naa. Sulle pakub lõbu vastassooga flirtida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul on häid sõpru. On ka mitmesuguseid põnevaid tuttavaid, aga praegu peaksid keskenduma ikkagi neile, kes on sinuga koos heast ja halvast läbi tulnud.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled ise pikka aega abi vajanud ja sul on olnud inimesi, kes on sind toetanud. Keegi neist on vajanud ja vajab jätkuvalt ka sinu tuge. Ole tema jaoks olemas.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Saad olla koos inimesega, kellega tunned end õnnelikuna, päev võib kujuneda meeleolukaks ja vägagi romantiliseks. Seejuures on oht olukorda nautides reaalsustaju kaotada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algamas on uute alguste eluaasta! Saad muudatusi ette võtta nii isikliku arengu teel kui ka suhete tasandil. Rakenda oma taiplikkust, et ühendada meeldiv kasulikuga. Ehk leiad võimaluse, kuidas hobist töö ning stabiilne sissetulekuallikas kujundada. Sul jagub järjekindlust ja püsivust oma eesmärkide poole pürgimisel.