Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
26. september 2019, 22:20

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 27. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Täna pole kõige parem päev selleks, et pidada maha tõsiseid läbirääkimisi ja sõlmida olulisi lepinguid. Isegi väga väikesed ootamatused võivad sind ärritada ja plaane muuta.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Hommikupoolikul murra tööd teha nii mis jaksad, aga õhtul võiksid endale väheke lõõgastust lubada ja seltskonnas viibida, mõnda sõpruskonna üritust külastada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Teiste lausutud teravad sõnad viivad su endast välja. Asud positsioonile, kus parim kaitse tundub olevat rünnak, kuid see muudab olukorra halvemaks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sind mõjutatakse. Inimesed, kelle manipulatsioonivahendiks on nutt ja hala, ei vääri kaastunnet ega ammugi mitte seda, et sa nende aitamise nimel oma plaanid unustaks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui sul on kalli inimesega tekkinud vääritimõistmisi, saab need täna rahulikult ja samas väga avameelselt selgeks rääkida.

Neitsi
23. august – 22. september

Pea mõtlema, kuidas oleks võimalik kulutusi kärpida. Et oled loomu poolest niigi kokkuhoidlik ja loed raha piinliku täpsusega, võid praegu endale ka liiga ranged raamid seada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul on tehtud plaanid, kuid keegi inimene võib oma ootamatute telefonikõnedega need pea peale pöörata. Oled sunnitud tegelema teemaga, mis sind praegu üldse ei köida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kuigi maailm on pealtnäha samasugune nagu varem, on midagi selles sinu jaoks nüüd totaalselt muutunud. Sa vaatad seda teistsuguse, mõnes mõttes avarama pilguga.

Ambur
22. november – 21. detsember

Olulised asjad ei toimuvad hoopiski kuskil mujal. Kui oled oma tööd planeerides olnud egoistlik ja teistega liig vähe arvestanud, pöördub miski peapeale.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tegevused ja suhted, mida oled suutnud kindlakäeliselt oma kontrolli all hoida, võivad käest ära lipata. Oled liiga palju lootnud isiklikule mõjuvõimule, kuid palju sõltub muust.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Hea oleks keskenduda rutiinsele tegevusele ja võimalikult vähe oma suhete üle mõelda, sest mõelnud oled sa juba niigi liiga palju ja teha sul praegu midagi ei anna.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Vabameelsed, vallatud ja omapärase mõttemaailmaga tegelased köidavad su tähelepanu. Keegi neist võib tekitada ka õrnemaid tundeid, ent tõsise suhte loomist aeg ei soosi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Soodne aeg jätkamaks valitud teel. Tunned end enesekindlalt ja rahulikult. Tead, mida sa tahad. Tead, kuidas seda saada. Plaan on ammu valmis, tarvis on vaid sellest kinni pidada. Sel aastal sa üksi ei jää – alati on läheduses inimesi, kes sind mõistavad ning on vajadusel lahkesti valmis abiks olema.