Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
25. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 26. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Elu viib sind kokku inimestega, kes pole sinuga just kuigi sarnased. Enamgi veel – tekib huvi tundma õppida just võõrapäraseid ja arusaamatuid inimesi.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sulle ei ole oluline teistele meeldida. Tähtis on, et süsteem toimiks ning kõigil oleksid võrdsed võimalused. Sinu ümber on inimesi, kes sul jõupingutusi hinnata oskavad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tunned, et mõned inimesed lubavad endale liiga palju. Ja neid nagu üldse ei huvita, et nad oma tegevusega teisi solvavad! Sul on vaja kord majja lüüa.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sulle esitatakse palju küsimusi, sealhulgas nii rumalaid, et on raske mitte naerma pahvatada ja asjalikult vastata. Samas tunned, et sinu lähimad inimesed toetavad ja hoiavad sind.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Suhtlemine on tihe ning nagu muuseas võib sinu kõrvu jõuda huvitavaid jutte. Ära neid kuuldes üle reageeri, küll hiljem on aega saadud infot põhjalikumalt seedida.

Neitsi
23. august – 22. september

Mõtled, mis muutunud on. Seda pole vähe, just seetõttu aga tekitab sinus imetlust üks inimene, kes näib küll üsna leebe välja, kuid on seejuures paganama järjekindel.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul jätkub püsivust ja stabiilsust, seda muret küll ei ole, et sa tööd teha ei viitsiks, pigem vastupidi – pead endale meelde tuletama, kui tööaeg lõppeb.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tead, mis on sulle tuleviku seisukohast oluline, millel aga puudub väärtus. Tänasel kaduneljapäeval on hea millestki kasutuna tunduvast ja koormavast vabaneda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Täna tasuks oma lepingud ja rahaasjad veelkord selge pilguga üle vaadata. Võimalik, et saad nendes teha korrektiive selleks, et olukorda nii enda jaoks soodsamaks muuta.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Saad aru, kus sul on mänguruumi, millises olukorras aga piirid kiiresti ette tulevad. Vali tee, kus sul on võimalik rohkem käike teha, mängulisem olla ja vabamalt manööverdada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Päev viib sind kokku isikutega, kellega tuleb hästi läbi saada selleks, et oma karjääri edendada. Võimalik, et nendega suhtlemine on sulle väsitav.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tunned tahtmist kergitada eesriiet milleltki selliselt, mis on sulle pikemat aega salapärane tundunud. Ole ettevaatlik. Täna tuleks äärmuslikke olukordi vältida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Saad aru, millised kogemused on väärtuslikud ning millega tasub vanaviisi jätkata. Samas taipad, mida tuleks muuta. Muudatuste tegemine läheb sujuvalt, kuna suudad ka kaaslasi nende vajalikkuses veenda. Aasta võib tuua üht-teist üllatuslikku, tõenäoliselt on need üllatused meeldivad. Oled avatud, lood õhinal uusi tutvusi.