Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
24. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 25. september 

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Lihtsalt on nii, et mõne inimesega on kerge ja hea asju ajada, samas kui keegi teine pidevalt ainult su ideedele vastuseisu avaldab ja kõike nässu üritab keerata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kõige isiklikumas eluvaldkonnas võib tekkida üllatuslikke pöördeid. Võid kelleski ootamatult avastada inimese, kellega tahaksid jagada salajasi mõtteid ja unistusi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Keegi igapäevastest suhtluspartnereist muudab sind murelikuks – ta käitub kuidagi harjumatult ebastabiilselt. Muretsemiseks on põhjust, anna endast parim, et teda toetada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võid tunda, et sa kohe üldse ei salli töötegemist. Sulle võidakse teha huvitavaid ettepanekuid, millest pead aga loobuma, sest töökohustused seovad sind.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Olukord muutub pidevalt. Kui tehakse mingeid olulisi otsuseid, ära võta neid kui lõplikke, sest taaskord võivad selguda uued asjaolud ning kõik muutub jälle.

Neitsi
23. august – 22. september

Sa tahad palju. Sa loodad palju. Sa nõuad teistelt väga palju. Ja kui sa ei saa seda, mida tahad, oled rahulolematu. Mõtle selle peale, mida ja kui palju sa endast ise annad.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled täna teiste suhtes osavõtlik ja võib juhtuda, et süvened kellegi teise probleemi nii tõsiselt, et see paneb sind isegi rohkem muretsema kui teda ennast.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tänane päev tõestab sulle, kuivõrd oluline on julgus. Suudad end ületada ja teha midagi niisugust, mida sa üldjuhul kardaksid. See avab ukse peaaegu et muinasjutumaailma.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kuigi sul tekib pidevalt küsimusi, pole sulle tegelikult nõuandjat vaja. Kõik vastused on juba olemas, sinu enda sees. Usalda oma vaistu ja varem kogutud teadmisi!

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oodata on üritust, kuhu kogunevad inimesed, kelle hulgas ennast sõiduvees tunned. Kui sa üldjuhul ei tahagi tähelepanu keskpunkti sattuda, siis nüüd naudid seda täiega.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

See, kuidas oma tööd organiseerida, sõltub sinust endast. Nii on ka see, kas pead täna palavikuliselt rabelema või saad rahulikult ja süsteemselt tegutseda, sinus endas kinni.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tunned vajadust kõik südamelt ära rääkida. See mõjuks tõepoolest su vaimule vägagi puhastavalt, aga pead olema valiv, keda usalda, keda aga mitte.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Et uuel eluaastal plaanipäraselt edasi liikuda, pead vaatama hetkeks tagasi. Mineviku kogemused, õnnestumised ja eksimused annavad aluspõhja edasisele tegevusele. Tead, kuidas käituda ja mida vältida. Järjekindlus viib sihile. Liigu edasi aeglaselt – lihtsam on vigu vältida kui hiljem neid parandada.