Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
23. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 24. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Päev sobib armusuhete arendamiseks või vanade suhete üles soojendamiseks. Kõige tõenäolisem on vahvate vastassoo esindajatega kohtuda koolitusel või reisil olles.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tuleb tööalaselt pingutada, aga sulle annab jõudu teadmine, et pärast seda läheb elu juba märkimisväärselt kergemaks. Keskendu ja kontrolli, et sa midagi olulist ei unustaks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kipud teise inimese tujudest liiga palju sõltuma. Ära sea oma plaane tema järgi, vaid tegutse iseseisvalt. See lisab sulle väärikust ja motiveerib teda sinuga arvestama.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kahtlemine, kõhklemine ja usaldamatus teiste suhtes pärsib tegevust. Eriti halvasti mõjub see teiste soovile sinuga koostööd teha. Ürita olla hea ja mõistev kaaslane.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ära lase konkurentidel end endast välja viia, suhtu nendesse jaheda põlgusega. Oled oma väärtuslikkusest teadlik ning need, kes seda hinnata ei oska, ei ole väärt ei su tähelepanu.

Neitsi
23. august – 22. september

Sa pole ühe inimese usaldusväärsuses kindel ja tänane päev annab võimaluse ta proovile panna. Saad infot, kas ta on sinuga aus ja kui hästi suudab suud pidada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mine tänasele päevale julgelt ja rahulikult vastu ning kui ennast ebakindlalt tunned, toetu inimestele, kelle usaldusväärsuses ja heatahtlikkuses kindel oled.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled hästi aktiivne ja otsustav, võtad palju ette ja jõuad palju ära teha. Lihtne on ka teistele seletada oma tegevuse mõttekust ning neid kaasa lööma kutsuda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võõrad inimesed võivad parematki nõu anda kui need, kes alati su kõrval. Võõrastel pole sinu tegevuse suhtes eelarvamusi, nad näevad olukorda värske pilguga.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled kellelegi ette heitnud tema armukadedust. Nüüd aga paneb tema sind samasugusesse olukorda, kuhu sina ta mõne aja eest panid. Kas sina suudad armukadedust vältida?

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sul tuleb jõudu koguda, et olla valmis mitmeks raskeks ettevõtmiseks. Oluline on koostada enda jaoks plaan ja uskuda, et oled selle täitmiseks kindlasti võimeline.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Suudad läheneda enda ees seisvatele ülesannetele avatult ja loovalt. Tee seda, mida oled planeerinud, aga kasuta ebatraditsioonilisi võtteid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Oled õnnega koos – algav eluaasta pakub sulle suurepäraseid võimalusi tegevusvälja laiendamiseks, õppimiseks ja enesearendamiseks. Kerge on leida kaaslasi, kellega koos ühiste eesmärkide poole püüelda. Jätkub tahtejõudu ja otsustusvõimet. Ideaalid on kõrged, liigud nende suunas realistlike sammudega, püsides kahe jalaga maa peal.