Manuela Pihlap vasakul ääresFoto: FB
Inimesed
23. september 2019, 14:44

Palju õnne! Priit Simsoni ja Manuela Pihlapi perre sünnib teine laps (11)

Meedianõunik Priit Simsoni ja tema elukaaslase, Lasnamäe linnaosavanema asetäitja Manuela Pihlapi perre sünnib novembris teine laps. 

"Jah, uudis vastab tõele," ütleb Manuela ja lisab, et kõik on kulgenud siiani normaalselt. "Kas tuleb poiss või tüdruk, seda me ei tea, aga loodame, et tuleb Skorpion," naerab naine.

Priidu ja Manuela esimene poeg Kusti otsustas siia ilma tulla taasiseseisvumispäeval, 20. augustil, 2018

Manuela ja Priit tantsuhoos Klubis Teater Foto: Klubi Teater

Priit läks oma eelmisest naisest Kadri Simsonist lahku aastal 2015. Kuuldavasti elas mees juba enne lahkuminekut koos Manuelaga ühise katuse all.   

Ajaloolasest poliitiku Aadu Musta tütar Kadri Must ja Priit Simson tutvusid Tartu ülikoolis ajalugu õppides. Kümmekond aastat kooselu seljataga, vormistasid nad liidu ametlikuks aastal 2008.

Kadri rääkis aastal 2015 Kanal 2 saates "Avameelselt", et lasteta elu on kurb. "Ilma lasteta on elu kurb," tunnistas Kadri ja lisas: "See pole minu valik. See on raske teema ja ütleme nii, et ma pole teinud midagi selle jaoks, et mul lapsi ei oleks." Ta selgitas toona, et suunab energia töösse, sest näeb, et seeläbi on tal võimalik midagi muuta. Täna on Kadri elukaaslaseks edukas ärimees Teet Soorm.

EV 99, vabariigi aastapäeva vastuvõtt - Teet Soorm; Kadri Simson Foto: Teet Malsroos

Manuela Pihlap ja Kadri Simson (endise perekonnanimega Must) on  sõbrannad olnud juba ülikooliajast. 

Omal ajal oli just Kadri see, kes brünteile Manuelale Miss Tartu 1996 krooni pähe pani. Kadri ise võitis Miss Tartu tiitli aasta varem.

Miss Tartu 1995 - Kadri Must Foto: arhiiv
Miss Tartu 1996 - Manuela Pihlap Foto: arhiiv