"Naabrist parema" Kristel ja Hendrik Foto: Martin Ahven
Inimesed
23. september 2019, 12:32

PALJU ÕNNE! „Naabrist parema“ võitjad Kristel ja Hendrik said lapsevanemateks

Ehitussaate "Naabrist parem" võitjad Kristel ja Hendrik teatavad sotsiaalmeedias, et on juba nädal aega lapsevanemad olnud. 

Uus ilmakodanik sai nimeks Villiam Valter Vesi. Beebi sündis 16.09.2019, oli 54cm pikk ja kaalus 3480g. Beebit kutsuvad lapsevanemad "Väikeseks Vuntsiks".

„Emmele väga pikka sünnitamiskogemust ei pakkunud, kuna ma sündisin plaanilise keisriga. Jah! Ei viitsinud mina seal pea alaspidi oodata oma aega ja keerasin ennast mõned nädalad enne tähtaega teistpidi ning jäin kükitama emme kõtusse nagu väike mannatera. Haiglas olime kokku 5 päeva, sest mulle meeldis magada rohkem kui süüa ning arstitädid arvasid, et ma kaotasin liiga palju kaalu ja ma nüüd pean selle piimapoega veel läbirääkimisi, et kogu see värk toimima saada. Aga vist on näha edusamme, sest emme&issi ütlevad, et mul on põsed juba ümaramaks läinud. Igaljuhul me üritame nüüd oma uue eluga harjuda ja ilmselt hakkame üksteist siin veel ja veel nägema,“ kirjutasid õnnelikud vanemad Facebookis.

Lapseootusest sai Kristel teada pärast seda, kui paar end "Naabrist parema" saatesse juba kirja oli pannud. "Olime allkirja andnud, et me tuleme saatesse. Järgmisel päeval Kristel tuli ja ütles, et peab mulle midagi ütlema," rääkis Hendrik.

Hendriku sõnul oli ta muidugi väga rõõmus, kuna see on tema esimene laps. Paari sõnul pärast rasedusest teada saamist nad ei hakanud muretsema, et kas nad remondisaates ikka hakkama saavad.

"Kogemata neid asju ei juhtu. Me oleme üheksa aastat koos olnud, suvel aasta aega abielus olnud. Saime aru, et peaksime planeerima beebit, me arvestasime sellega, et läheb nii palju aega, et proovime “Naabrist paremasse” vahepeal. Kui olime teada saanud, et saime saatesse, saime järgmisel päeval teada, et ka beebi on tulemas!" paljastas Kristel, et kaks rõõmu-uudist tuli nende jaoks korraga.