Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
22. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 23. september 

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võimalik, et oled viimasel ajal kellegagi ebaõiglaselt käitunud. Kas sul on julgust seda tunnistada? Ei ole mõtet teha nägu, nagu kõik oleks hästi, enne kui oled vea parandanud.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kipud oma tegemistega viimasele hetkele jääma, isegi niipalju, et teised juba muretsema ja oma hoogu pidurdama hakkavad. Ära närvi mine! Tegutse ja sa saad valmis.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Miski ei muutu iseenesest. Kui sa seda loodad, võid ootama jäädagi. Kui teine pool on passiivne, haara ohjad enda kätte ja korralda nii, et asjad toimuks sinu tahtmist mööda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võiksid rutiinseid toimetusi toimetada – sahtleid korrastada näiteks – ning samal ajal kiirustamata ja põhjalikult enda jaoks olulisi asju läbi mõelda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Keegi on sind juba ammu oodanud. Tahad sa seda siis endale tunnistada või mitte. Ei ole mingit mõtet heale inimesele pettumust valmistada.

Neitsi
23. august – 22. september

Olenemata sellest, mis soost sa ise oled, sujub sul täna koostöö paremini meestega. Ka intiimelu sfääri puudutava puhul suudavad mehed asjalikku nõu anda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Algab aeg, mil just sina saad tähelepanu keskmes särada – Päike jõuab täna oma taevasel teekonnal Kaalude märki! Sinul tasub seda tähistada ja sügise algusest rõõmu tunda!

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Täna võib sinuga toimuda midagi üllatavat. Ühest küljest muudab see sind veidi närviliseks ja seesmiselt ebakindlaks, aga teisest küljest on see ütlemata põnev.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tee seda, mida oled plaaninud teha. Ära otsi mingeid vabandusi, ära hiili oma kohustustest kõrvale. Kui sa seda täna teed, tulevad järgmised päevad ainult raskemad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tuleb tegeleda erinevate probleemidaga. Hoolitse selle eest, et need, kellega koos tegutsed, oleksid olukorrast informeeritud. Ainult sel juhul saavad nad sind aidata.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kõike, mis sul pähe turgatab, pole kõige targem esimese hooga välja öelda. Täna ei tee küll paha seda endale iga natukese aja tagant meelde tuletada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oluline sõber viibib sinust eemal, samas aga avastad rõõmuga, et lähedal on keegi, keda sa veel hästi ei tunne, kuid kellega lähemalt tutvumiseks nüüd võimalus avaneb.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Uuel eluaastal on su tegevus konkreetne ja hästi planeeritud. Oskad ära kasutada infot, mis sinuni jõuab. Samas saadad ka ise välja signaale, mis annavad teistele pildi sellest, kui töökas ja usaldusväärne sa oled. Tööd on palju, sa lausa naudid seda, et saad keskenduda ning eesmärgi suunas rühkida.