Kõikide kihlunute seas on ka neid paare, kes avastavad, et hoolimata üksteise armastamisest ei ole nad siiski valmis abielluma.Foto: Adrien Ledoux / Unsplash
Nipid
1. august 2020, 18:55

Lugu ilmus Nipiraamatus 2019. aasta septembris

PULMAD JÄÄVAD ÄRA: mida teha ja kuidas eluga edasi minna?

Kõikide kihlunute seas on ka neid paare, kes avastavad, et hoolimata üksteise armastamisest ei ole nad siiski valmis abielluma (või ei saa seda lihtsalt praegu teha). Kuigi kihluse katkestamine või pulmade edasilükkamine on raske otsus, on see vähem valulik kui hilisem lahutus. Siin on mõned abistavad sammud, kuidas edasi minna, mida tühistada ja mida kellelegi öelda.

Kõikide kihlunute seas on ka neid paare, kes avastavad, et hoolimata üksteise armastamisest ei ole nad siiski valmis abielluma. Kuigi kihluse katkestamine või pulmade edasilükkamine on raske otsus, on see vähem valulik kui hilisem lahutus. Siin on mõned abistavad sammud, kuidas edasi minna, mida tühistada ja mida kellelegi öelda.

Juba ainuüksi oma pulmade ärajätmise otsusest teatamine on keeruline, kuid samavõrd raske on tulla toime ümbritsevate inimeste tunnete ja vastukajaga. Õnneks pole sa maailmas esimene inimene, kes sellele rajale on sattunud. Nii on ka läbiproovitud viise, kuidas teha see teekond võimalikult sujuvaks ja taastada oma tavapärane igapäevaelu.

Kuidas teatada pulmade ärajäämisest?
Olenemata viisist, kuidas plaanid kutsututele anda teada pulmade ärajäämisest, siis pea meeles, et sa ei võlgne igaühele selgitust. Tegelikult on lausa kohatu arutada katkenud kihluse üle avalikult, sest see puudutab vaid kaht asjaosalist. Niisiis on parim viis anda mõista sellest võimalikult ametlikult ja lakooniliselt...

Edasi lugemiseks: