Sussexi hertsogipaar 20. septembril saabumas Roomas Villa Aureliasse, kus peeti moekunstnik Misha Nonoo pulmi. Meghan kandis Daily Maili teatel ligi 10 000 eurot maksvat Valentino kleiti. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
21. september 2019, 12:00

Harry ja Meghan osalesid oma kosjamoori pulmas

Prints Harry ja tema abikaasa Meghan olid Roomas tunnistajaks Meghani lähedase sõbranna Misha Nonoo abiellumisele. Kuuldavasti oli just moekunstnikust Misha see, kes kuningliku paari omavahel kokku viis.

Meghan ja Harry paljastasid 2017. aasta novembris kihluse puhul antud intervjuus, et neile oli pimekohtingu korraldanud keegi ühine sõbratar. Nimesid ei nimetatud, kuid Briti ajakirjanduse hinnangul on tõenäoliselt tegu USA disaineri Nonooga.

Meghan ja Misha on ammused sõbrad ning kui "Suitsi" näitlejatar oma kuningliku peiuga esmakordselt avalikkuse ette ilmus - see juhtus 2017. aastal Torontos Invictuse mängudel -, oli tal seljas Misha disainitud valge triiksärk "Easy 8 Husband Shirt". 

Hertsoginna valis sõbratar Misha disainitud valge triiksärgi oma heategevuslikku rõivakollektsiooni Smart Works. Foto: Mark Large/Daily Mail/Scanpix

Nonoo esimene abikaasa Alexander Gilkes oli Harry kunagine koolikaaslane Etoni päevilt. Abielu lahutati 2017. aasta suvel. Miljonär kurameerib nüüd Vene tennisetähe Maria Šarapovaga. Mishagi leidis uue armastuse ning naitus nüüd naftamiljonär Mikey Hessiga.

Pulmaliste seltskond oli üliglamuurne: lisaks Sussexi hertsogipaarile Harry onutütred printsess Eugenie ja printsess Beatrice, USA presidendi tütart Ivanka Trump koos abikaasa Jared Kushneriga, Katy Perry koos oma peigmehe Orlando Bloomiga, koomik James Corden jt.