Kevin Spacey jaanuaris Nantucketi ringkonnakohtu ees. Toona oli näitleja kohtu all seoses alaealise noormehe seksuaalse ahistamisega, kuid kohtuasi lõpetati, kuna ohver tõrkus avaldamast saatusliku öö aegset mobiilikirjavahetust. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
21. september 2019, 14:00

Suri Kevin Spaceyt seksuaalründes süüdistanud meesmassöör (4)

Meesmassöör, kes väitis, et Kevin Spacey sundis teda massaaži ajal kaks korda oma suguelundeid puudutama, on Daily Mirrori teatel surnud.

Massöör eelistas anonüümsust ning kohtupabereis nimetatakse teda vaid John Doe'ks. Mehe sõnul leidis massaažiseanss aset kolm aastat tagasi Malibu eramus. "Kaardimaja" superstaar olevat käitunud sündsusetult ning sundinud massööri kaks korda oma suguelundeid katsuma. Seepeale otsustas mees näitleja kohtusse kaevata.

Hageja pärijatel on pärast tema surma 90 päeva aega teatada kohtule, et asuvad ohvri asemel ise õigust nõudma. Kui seda ei tehta, võib kohus jätta juhtumi menetlusse võtmata. 

Kevin Spacey laialdane seksiskandaal sai alguse kaks aastat tagasi, kui näitleja Anthony Rapp väitis, et Spacey oli voodis talle peale roninud, kui ta ise oli 14 ning Spacey 26. Spacey väitis, et ei mäleta juhtunut, kuid palus vabandust, juhul kui Rappi väide peaks tõele vastama. Skandaal kasvas laviinina, kui superstaari süüdistajaid tuli aina juurde, ning Spacey sai "Kaardimajast" sule sappa.