Kevin HartFoto: AP/Scanpix
Inimesed
21. september 2019, 10:00

Seksivideopartner nõuab tippkoomikult 60 miljonit dollarit (5)

Kevin Hart ei saa rahus hiljutisest raskest autoavariist kosuda - endine seksipartner nõuab temalt kohtu kaudu 60 miljonit dollarit.

Montia Sabbagi nimeline naine väidab, et 40aastane tippkoomik ("Scary Movie") ja tolle sõber J. T. Jackson filmisid teda kaks aastat tagasi seksuaalakti ajal. Hart oli toona (ja on endiselt) abielus Eniko Parrishiga ning sai samal aastal isaks, kirjutab New York Post. Privaatsuse rikkumise ja tohutu stressi eest nõuab Montia (28) osapooltelt hiigelsummat.

Sabbagi väitel lasi Hart oma sõbra Jacksoni Las Vegases asuva Cosmopolitan Hoteli sviiti, kus ta ise ööbis, ning too paigaldas sinna varjatud videokaamerad. Sel moel jäädvustati Harti ja Sabbagi kireöö naise enese teadmata. Kuigi see kõik juhtus juba kaks aastat tagasi, andis Sabbag hagi sisse alles nüüd, kuna sai enda sõnul alles 17. septembril video olemasolust teada. 

Harti endisele sõbrale Jacksonile on esitatud süüdistus väljapressimises, kuid too eitab New York Posti andmeil oma süüd.

Kui uudis seksivideost ilmsiks tuli, väitis Sabbag, et ei taha Kevinilt sentigi -  koomik ise olevat ohver nagu temagi. Nüüd aga on naine meelt muutnud.