ROMANTILINE SÜGIS: Suur armuhoroskoop annab teada, kelle elus hakkavad puhuma uued tuuled ja kes naudib kodurahu. Foto: Vida Press
Müstika
24. september 2019, 10:48

SUUR SÜGISE ARMUHOROSKOOP: Sõnni ootavad erootilised seiklused, Neitsit sulnis armuharmoonia

23. septembri pööripäev kuulutab alanuks sügise ja Kaalude sodiaagimärgi valitsemise. Mida toovad lähikuud eri tähemärkide esindajatele?

23. septembri pööripäev kuulutab alanuks sügise ja Kaalude sodiaagimärgi valitsemise. Mida toovad lähikuud eri tähemärkide esindajatele?

Astroloog Athena Perrakis nentis väljaandele Bustle.com, et Päikese liikumine Neitsi märgist Kaaludesse aitab kõigi sodiaagimärkide esindajatel oma ellu tasakaalu tuua. Võid küll tunda, et kõik su algatused lähevad luhta, kuid peaasi, et liiguksid stoiliselt eesmärkide poole. „Sügisene pööripäev kutsub meid tasakaalustama oma elu valguse ja varju, rõõmu ja kurbuse, lõõgastuse ja rügamise vahel.“ Sügise algul tasub meenutada, millised eesmärgid me endale kevadisel pööripäeval – astroloogilise aasta alguses – seadsime. Nüüd on aeg toona mulda pistetud seemnetest saaki koguda.

Veebikülg LoveHoroscopeGuru.com ennustab aga, milliseid tuuli toob tähtede seis eri tähemärkide esindajate armuellu. Keda ootavad arusaamatused ja armastuses pettumine, keda lustlik flirt ja uus kallim?

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99