Inglitüdruk Enela; Õhtulehe veebi loovjuht Anu SaagimVideo: Rauno Vahtre
Õhtulehe horoskoobid
26. september 2019, 06:00

ÕL VIDEO | Selgeltnägijasaate inglitüdruk Enela: „Minu elus pole suurt pauku olnud – ei välguga pihta ega õunaga pähe.“ (9)

TV3 ekraanil saab ka sel hooajal näha televaatajate üht lemmiksaadet "Eesti selgeltnägijate tuleproov". Ligi 200-st kandideerijast kutsuti katsetele poolsada, kellest ülesannetega selekteeriti välja 12 eriliste võimetega selgeltnägijat, šamaani, nõida, maagi ja ennustajat, kes alustasid võistlust kristallkäe ja rahalise auhinna nimel.

Saa tuttavaks tänavuste osalejaga, kelleks on noor ja andekas inglitüdruk Enela. 

Enela (36) on noor ja andekas inglitüdruk, kelle tugev empaatiavõime aitab tunnetada ja tajuda märke. Enela teeb esoteerikamaailmas alles esimesi samme, aga koostöös oma õega on nad suutelised päris üllatavate tulemusteni jõudma. Enela on õrna hingega tundlik inglitüdruk, kes suhtub ümbritsevasse positiivselt ja kui olla tema suhtes avatud ja mõistev, siis saab see kuhjaga tasutud, sest nii võid sa saada enda kohta teada asju, millest sul aimugi polnud.

Enela, osalesid selgeltnägijatesaate castingus koos õega. Olite mõlemad edukad. Miks vaid sina jätkasid?

Jah, pürgisime koos õega saatesse, aga peale auto ülesannet öeldi, et mina saan jätkata. Miks? See jäi meile mõlemale pisut ebaselgeks. 

Miks te koos õega sinna saatesse üldse ronisite?

Seda sama küsisid ka meie vanemad meilt. Aga asi sai alguse sellest, kui juba möödunud korral läksime uudishimust selgeltnägijatesaate finaali koos õega. Sattusime istuma samasse rivvi, kus saates osalenud selgeltnägijad istusid ja siis küsisin õelt spontaanselt, et kas meiegi võiks järgmisel korral samas saates osaleda. See oli nali, mis osutus tõeks. 

Kuidas oma ande avastasid?

Oma andest saingi teada alles selgeltnägijatesaates. Suurt pauku, nagu teistel, polegi mul olnud. Pole kiviga, ega välguga või õunaga piki pead saanud. 

Mis oli saates sinu jaoks kõige keerulisem?

Kõige raskem oli sõit uue ülesande lahendamise kohta. Nagu eksamile oleks läinud. Kunagi ei teadnud, mis sind ees ootab.  

Milliste probleemide lahendamine on sul enim käpas?

Ma polegi inimesi eriti aidanud, väljaarvatud oma lähedasi. Mulle meeldivad kehatehnikad. Surnuid ja kummitusi pole ma valmis nägema. Kõige kergem oli minu jaoks saates auto ülesanne. 

Kas saade suutis sind ka üllatada?

Saade avas minus uusi uksi. Ma olen saanud juurde julgust ja eneseväljendusoskust. Varem polnud ma harjunud tähelepanuga, aga nüüd tuleb ka sellega harjuda. 

Kas sa murdumist ei karda, kui sind hakatakse meedias ja kommentaariumites sopaga üle kallama? Või anna hea nõuanne sellega toimetulemiseks neile, kes peavad seda igapäevaselt taluma.

Ma ei tea. Õpin ka ise seda veel. Kõige lihtsam on öelda, et ära võta seda hinge, kui sind sopaga üle kallatakse. Jäta kurjad inimesed tähelepanuta.  

Vaata videot!