Aaron Carter 2010. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
20. september 2019, 11:20

Aaron Carter väidab, et kadunud õde vägistas teda poisipõlves (8)

Endine lapstäht Aaron Carter väidab Twitteris, et ta langes kümneaastasena seksuaalse kuritarvitamise ohvriks. "Õde vägistas mind 10.–13. eluaastani," kinnitab laulja.

Carteri (31) õde Leslie suri 2012. aastal üledoosi tagajärjel. Ta oli vaid 25aastane.

Sel neljapäeval kirjutas Aaron Twitteris, et Leslie kannatas bipolaarse häire all ning võttis raviks liitiumi. See tekitanud ebameeldivat enesetunnet ning Leslie katkestanud vahepeal ravi, vahendab New York Post. "Kui ta seda ei võtnud, tegi ta asju, mida ta tegelikult teha ei tahtnud, usun seda siiralt. Olin kümneaastane..."

Carteri väitel vägistas õde teda 10.–13. eluaastani. Esmakordselt langes Aaron seksuaalse kuritarvitamise ohvriks juba kaheksa-aastaselt – sellega olevat hakkama saanud lapstähe esimesed kaks taustatantsijat. "Ja vend on minu kallal kogu elu vägivallatsenud," väidab ta.

Carteri vanem vend, Backstreet Boysist tuntud Nick Carter väidab, et Aaron ähvardas tema rasedat naist Laurenit tappa. Seetõttu otsustasid Nick ja tema õde Angel taotleda vennale lähenemiskeeldu. Kohus on selle rahuldanud ning Aaron peab Nicki perest ja kodust ning teistest pereliikmetest vähemalt 30 meetri kaugusele hoidma. Lisaks loovutas Aaron võimudele mitu tulirelva. "Armastame oma venda ja loodame siiralt, et ta saab vajalikku ravi, enne kui ta endale või teistele viga teeb."