Demi ja Ashton 2010. aasta oktoobris. Aasta hiljem teatas näitlejanna abielu lõppemisest. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
20. september 2019, 09:38

Demi kahetseb, et ta Ashtonile meeldimise nimel grupiseksis osales (2)

Demi Moore (56) paljastab 24. septembril ilmuvates memuaarides, et harrastas Ashton Kutcheriga abielus olles paar korda grupiseksi, kuid kahetseb seda nüüd kibedalt.

Näitlejanna tahtis enda sõnul vaid endast 15 aastat nooremale mehele meele järele olla. Kuid nüüd tunneb Demi, et see oli viga, vahendab Radar Online.

"Tahtsin Ashtonile näidata, kui kihvt ja lõbus ma olla võin," kirjutab Moore raamatus "Inside Out". Hiljem aga kasutanud Ashton omaaegseid grupikaid ettekäändena Demile truudust murda.

Moore nägi 2010. aastal ajalehtedes artikleid, kus väideti, et Kutcher oli nende ühises kodus 21aastase naisega vahekorras olnud. Demi viibis tollal filmivõtetel. Tema mees oli neiuga tutvunud keeglisaalis kasutütar Rumer Willisega keeglit mängides. 

Kui Demi oma noore abikaasa liistule tõmbas, kaitsnud too end omaaegsetele grupikatele viidates. "Ashton ütles, et kuna me olime oma suhtesse kolmanda osapoole sisse toonud, hägustas see piire ning õigustas teatud määral tema tegu," kirjutab Moore. 

Demi väitel murdis Ashton talle truudust ka endise sarjakaaslase Danny Mastersoni poissmeestepeol. See juhtunud 2011. aastal, kaks aastat enne nende lahkuminekut. 

New York Timesi andmeil pihib Moore raamatus sedagi, kuidas ta 2000. aastate algul Ashtoni tütrest ilma jäi. See juhtus kuuendal raseduskuul. Demi süüdistas end lapsest juhtunus ning hakkas hingepiina alkoholiga vaigistama ja kangeid valuvaigisteid kuritarvitama. Viinaviga oli tal olnud ka nooremana.