Alec ja Hilaria 1. aprillil 2019. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
19. september 2019, 16:07

Baldwini naine on pärast kevadist traagikat taas rase

Alec Baldwini abikaasa Hilaria, kes elas viis kuud tagasi üle raseduse katkemise, teatas sotsiaalmeedias, et on taas lapseootel. Kuulsa paari neljast lapsest vanim on kuuene, noorim pole veel poolteiseaastanegi.

35aastane Hilaria tunnistas Instagramis, et lapse tugevate südamelöökide nägemine ultraheliuuringus teeb talle pärast kevadist traagikat ülimalt rõõmu. Rasedus on küll alles algusjärgus, kuid Hilaria ja Alec (61) ei taha lapseootust varjata.

 
 
 
View this post on Instagram

It is still very early...but we have learned that there is a little person inside of me 💛. The sound of this strong heart makes me so happy—especially because of the loss we experienced in the spring. We want to share this news as we are excited and don’t want to hide the pregnancy. These first few months are tough with exhaustion and nausea...and I don’t want to have to pretend that I feel ok. My one request is that the media not send paparazzi to follow me or buy independent paparazzi photos, hence encouraging them. I want to remain peaceful during this very early time in my pregnancy and getting chased around by cameras is not in the doctor’s orders 💛

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

"Need esimesed kuud on väsimuse ja iivelduse tõttu karmid ning ma ei taha teha nägu, et tunnen end hästi," lisas joogatreenerist Hilaria. Ta palub, et ajakirjandus ei palkaks paparatsosid teda jälitama ega ostaks sõltumatutelt kõmupiltnikelt fotosid. "Tahan raseduse alguses rahulikuks jääda ning kaamerate eest põgenemine ei kuulu arsti korralduste hulka."

Veidi hilisemas postituses naljatab Hilaria, et mitu last sünnitanud naine näeb juba kuue minutiga kuuendat kuud rase välja. 

 
 
 
View this post on Instagram

When you’ve had so many babies, 6 minutes pregnant = looking like 6 months pregnant 🤦🏻‍♀️🤰🏻🍉

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Baldwinite esimene ühine laps Carmen Gabriela on kuuene. Järgnevad pojad Rafael Thomas (4), Leonardo Angel Charles (3) ja Romeo Alejandro David (aasta ja neli kuud).

Alecil on abielust näitlejanna Kim Basingeriga 23aastane tütar Ireland.