"Eesti selgeltnägijate tuleproovi" osaline Geit Foto: Tiina Kõrtsini
Tele
19. september 2019, 10:52

TV3 VIDEO | „Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ osalised selgitavad, kuidas oma võimeid ära tunda (2)

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ uue hooaja osalised paljastavad, kuidas ära tunda, et sul on selgeltnägemise võime? Ja kuidas nad ise selle võime endas ära tundsid?

Nõid Oksana sõnul tulid tema võimed esile pärast vanaema surma, kui ta oli suures stressis. “Hakkasin unes asju ette nägema, aastatega see võime aina kasvas ja nüüd viimased pool aastat olen näinud palju unenägusid mis juba järgmisel päeval täitusid,” selgitab ta. “Nägin ette kui hakkas toimuma midagi head või halba.”

Kollase maagi Flamingo sõnul tajuvad ekstrasensitiivid maailma teistmoodi. “Füüsilises maailmas tajume enamat, kui oleme varem märganud. Sealt tulevad esile unenäopildid. Kui oleme unenäos siis on iga inimene võimeline nägema,” räägib ta. 

Inglitüdruk Enela sõnul on aga igas inimeses sündides see tunnetus olemas. “Aga kui me sellele tähelepanu ei pööra, kaob see ära. Teatud hetkedel võivad need võimed aga hakata uuesti avalduma,” sõnab ta.

Bioenergeetik Ervini sõnul on selgeltnägemise tunnetamine väga põnev. “Mõned inimesed tajuvad oma võimeid pärast suuri läbielamisi või šokki, teistel inimestel tuleb see tunne pikkamisi ja aegamööda. Mina avastasin ennast viis-kuus aastat tagasi,” ütleb ta.

Vaata rohkem videost!