Kieran CulkinFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
19. september 2019, 09:38

Macaulay Culkini väikevend sai isaks (1)

Macaulay Culkini väikevenna Kieran Culkini (36) abikaasa Jazz Charton teatas, et nad said 13. septembri täiskuuööl lapsevanemateks.

Jazz oli enda sõnul 25 tundi kodus valusid kannatanud. "Kui haiglasse jõudsime, oli valuvaigistiteks liiga hilja, kuna olin juba avanenud ja valmis pressima (kui ma seda eales uuesti teen, siis tahan KÕIKI RAVIMEID, kõiki!)" Tunni aja pärast tuligi ilmale tütretirts, kellele 2013. aastal abiellunud vanemad panid nimeks Kinsey Sioux. Hüüdnimeks sai lapsukesele Zissou. 

 
 
 
View this post on Instagram

And just like that our little Kinsey Sioux (‘Zissou’) is home. After 25 hours of laboring at home, we arrived at the hospital too late for any pain meds as I was already dilated and ready to push (if I ever do this again I want ALL THE DRUGS, all of them!) and she was out within the hour during a full moon on Friday the 13th. Of course our daughter was born on Friday the 13th. This is me 4 days postpartum - I live in sexy surgical mesh underwear that’s keeping a world of pain in check, my boobs are engorged, I burst blood vessels In my face from pushing, my big pregnant belly that I loved so much deflated to a mere paunch but it’s all so worth it. I’ve never been more in love and we’ve never felt more complete.

A post shared by ᴊᴀᴢᴢ ᴄʜᴀʀᴛᴏɴ (@jazzcharton) on

Maikuus rasedusest teatanud endine modell Jazz poseerib nüüd tütrega. "Mu rinnad on piimast pungil, näol on pressimisest lõhkenud veresooned, mu suur rasedakõht, mida ma nii väga armastasin, on vajunud tühipaljaks paunaks," kirjutab ta. Kuid vaevad on kuhjaga ära tasutud. "Ma pole eales armunum olnud ja me pole eales end terviklikumana tundnud."

 
 
 
View this post on Instagram

Imminent parents #babymoon

A post shared by ᴊᴀᴢᴢ ᴄʜᴀʀᴛᴏɴ (@jazzcharton) on

Alles mullu juulis oli Kieran iNewsi intervjuus öelnud, et neil pole plaanis lapsi saada. „See tundub raske koorem. Kui Jazz peaks rasedaks jääma, siis jah, aga üldiselt pole see meil kavas.“ Culkin lisas, et nende suurperest pole veel kellelgi lapsi. „Mu emal oli 10 õde-venda ja ta sai seitse last ja tal pole ühtki lapselast, mõelda vaid ...“