Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Müstika
20. september 2019, 07:00

TIMMERI TAROSKOOP 23.–29. SEPTEMBER | Raha armastab Sõnne, Amburitel on maagiline nädal (5)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

SÕNN möllab sel nädalal. Te napsate teiste eest parimad pakkumised, võidate töövestlustel ja panete endasse armuma kellegi teise elukaaslase. Ise tunnete end nagu Vanajumala selja taga, kõik sujub, raha armastab teid, ideed on lennukad, ametiredelil rühite üles. Te olete pidurdamatu. Mida te sööte? Tahaks ma küsida. Nädala teine pool toob meeletut kirge, aga see on salasuhe, no kellegi teise kaaslane! Te ei usalda seda inimest, te teate teda ammu, aga kirg on kirg!

VÄHK on sel nädalal meeste suhtes väga toetav, keegi vajab seda tunnet, et te olete tema seljatagune. Vähid saadavad mulle sel nädalal eriti palju kirju: vaata mu isiklikku elu! Te olete praegu pidurdamatu, julge, lähete läbi seinte, võtate rajalt maha selle keda tahate. Lapsevanemad on oma laste suhtes hästi toetavad, kuulavad ja head nõuandjad. Teid jagub kõikjale. Vähid otsivad uusi väljakutseid ja need peavad olema paremad kui senised ja hästitasustatud. Mida enesekindlam olete, seda suurem tõenäosus on kõike seda saada. 

AMBUR peab selleks nädalaks küll valmis olema. Maagiline nädal. Kõik müstilised asjad juhtuvad just teiega. Selle nimi on: magavale kassile jookseb hiir suhu. Te võite end koju lukustada, pidu tuleb teieni. Nädala algus toob mõnusa veiniõhtu, löök selja tagant! Te ei ole seda oodanud, aga teie unistuste kirg tabab teid sel hetkel kui te seda üldse ei oota. Salajane suhe, endast palju noorema inimesega. Targa inimesega. Ja see läheb järjest paremaks. Teid tababa tunne, et Jumal on oma pilgu nüüd teile suunanud.

Täispikka taroskoopi loe Kirsti Timmeri kodulehelt.