Lauljatest vennad Aaron (vasakul) ja Nick Carter enam ei suhtle.Foto: Vida Press
Saund
18. september 2019, 19:02

Laulja Aaron Carter ähvardab vend Nicki raseda naise ära tappa

Backstreet Boysi laulja Nick Carteri palve kehtestada lähenemiskeeld tema vennale Aaronile läks kohtus läbi, vahendab BBC. Vend ähvardas Nicki lapseootel abikaasa ära tappa.

31aastase Aaron Carteri vaimne seisund pole venna sõnul viimasel ajal kuigi stabiilne. Aaron peab kohtuotsuse järel hoidma vähemalt 30 meetri kaugusele oma õest, vennast, tolle naisest Laurenist ja nende Las Vegase kodust. Lauren ja Nick teatasid selle aasta mais, et ootavad teise lapse sündi.

Lauren pole sündmusi veel kommenteerinud, ent Aaron Carter on lähenemiskeelust väga nördinud. „Ma ei soovi kellelegi kurja teha, eriti veel omaenda perekonnale,“ sõnas ta omapoolses pöördumises. „Ela hästi, Nick Carter. Meie suhted on elu lõpuni läbi,“ kirjutas kibestunud Aaron.

Nick Carter ja tema õde Angel otsustasid lähenemiskeelu ühiselt esitada. „Seoses Aaroni järjest murettekitavama käitumisega ning hiljutise ülestunnistusega, et tal on mõtted ja kavatsused tappa mu rase naine ja sündimata laps, ei jäänud [mul ja Angelil] muud üle kui võtta ette iga vähegi võimalik samm, et endid ja oma perekonda kaitsta. Me armastame oma venda ja loodame siiralt, et ta saab korralikku abi, mida ta väga vajab, enne kui tema enda või kellegi teisega midagi halba juhtub,“ seisab õe-venna avalikus kommentaaris.

Aaron Carteri elus on olnud sõltuvusi mitmetest erinevatest mõnuainetest. Sõltuvusega on võidelnud ka vend Nick, kuid too on vähemalt enda sõnul vahetanud peoelu rahulikuma perekeskse miljöö vastu. Hiljuti rääkis Aaron Carter ühes Ameerika telesaates, et lisaks sõltuvustele kannatab ta ka mitme vaimse häire, muu hulgas skisofreenia ja isiksuse mitmesuse käes.