Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 22. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Keegi üritab su ellu romantikat tuua, kuid sa tunnetad, et asi ei ole päris õige. Kui oled üksildane olnud, võib tekkida tahtmine teda ära kasutada. See ei oleks õiglane.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tahad seltskonnas särada ja muljet avaldada. Sulle on oluline ka see, et su kaaslane oleks eriline, ilusam ja silmatorkavam kui teised kohalviibijad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Hea on olla koos nendega, keda tunned ammu ja väga põhjalikult. Uute tutvuste loomiseks ei sobi tänane päev, võid kogemata komistada absoluutselt ebasobiva inimese otsa.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tunned vajadust ringi käia, seltskonda vahetada. Võimalik, et tekib soov sõita külla kellelegi, kes elab kaugemal. Keskkonnavahetus ja uued seiklused paeluvad sind.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sulle täitsa meeldib, kui annad põhjust uute kuulujuttude levitamiseks. On ainult üks asi, mida sa praegu kuidagi ei kannata – kui sind ei märgata, sinust väljagi ei tehta.

Neitsi
23. august – 22. september

Sind valdavad tugevad tunded. Pead leidma võimaluse neid kuidagi väljendada, näiteks loomingus, sest kui oma tundeid praegu alla suruda püüad, on tulemuseks stress.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Keegi võib tahta sinuga probleeme selgeks rääkida. Ära sellisel puhul argpüksi kombel minema hiili. Võta kätte ja ütle välja, millised on sinu ausad seisukohad.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Väga hea on läbisaamine vanema põlvkonnaga, suudad neid varasemast paremini mõista. Kui on vaja suguvõsa rahaasju ajada, võta selle planeerimine jutuks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Isiklikes suhetes on asju, mille üle on vaja mõelda, millest on vaja rääkida. Kaalukamaid otsuseid ära siiski praegu tee, aga olukordade analüüsimiseks on päev soodne.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oskad märgata head ja ilusat enda ümber ning oled õnnelik, sest sinu jaoks väga oluline ja eriline inimene pöörab sulle tähelepanu.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sa ei saa aru, miks inimesed nii kergesti ärrituvad ja miks nad sinu ümber kiirustades sebivad. Sul pole nädalavahetusel küll kuhugi nii hirmus kiire.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Päev soosib loomingulist tegevust, õppimist ja enesearendamiseks. Tahad olla omas maailmas. See on rikkalik ja värvikirev. Sa tead, kuidas seda rikkust teistelegi edasi anda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Sea uuel eluaastaringil enda huvid esikohale, vältides aga liigset egoismi. Eriti soositud on vaheldusrikka vaimse töö tegemine – sa oled tähelepanelik ja haarad kõike lennult, samas puudub järjekindlus igavate ülesannetega tegelemiseks. Püüdled jõuliselt eesmärkide poole, mis tõotavad tuua nii kasumit kui ka emotsionaalset rahuldust.