Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
20. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 21. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võta midagi ette selleks, et vabaneda pingest, mida töised olukorrad ning teravad ütlemised sinusse on jätnud. Soovitav on füüsiline tegevus, eriti individuaalsed spordialad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sind kutsutakse külla või üritusele, kus on ka päris võõraid inimesi. Kui ka esmapilgul tunned, et ei viitsigi minna, tee seda ikka - võib oodata meeldiv üllatus.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Keegi su lähedastest tunneb suurt rõõmu, et sul on võimalik temaga koos aega veeta. See on väga õpetlik, sest kuigi tunned inimest aastaid, avastad temas palju uut.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tahad midagi olulist ära teha. Tee seda, aga siiski eraelulises valdkonnas, kindlasti hoidu sellest, et hakkad tegelema tööalaste probleemidega.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled olukorras, mis on ühtaegu meeldiv ja armas, samas aga ka väsitav. Pead pingutama, et olla heas meeleolus ja koguaeg naeratada, sest oled toimuvast juba tüdinenud.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui tahad kellelegi muljet avaldada, suudad selleks kergesti õiged vahendid leida. Sõnadest pareminigi suudad teisi mõjutada pilgu abil.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Viibi nende inimeste hulgas, kes sind tõeliselt armastavad. Sul on probleeme oma mõtete ja tunnete välja näitamisega, ole nendega, kes sind hukka ei mõista.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Viitsi vaeva näha selle nimel, et õhtu romantiliseks kujuneks. Eriti kenasti õnnestub see sul siis, kui sa ei käitu ootuspäraselt, vaid suudad kaaslast millegagi üllatada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tahad väga kiiresti edasi minna, aga selgub, et teel on takistusi. Kui sa ise ei suuda aru saada, et liigud liiga suure hooga, siis sunnivad asjaolud sind ennast pidurdama.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled enda meelest ühe inimesega asjad selgeks rääkinud, nüüd aga paistab, et tema on sellest kuidagi teisiti aru saanud. Igal juhul ületab ta piire, mis on sinu meelest paigas.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Pead harjuma sellega, et sa ei saa kõike muuta ning kõiki inimesi oma tahte kohaselt tegutsema panna. Teistel on oma elu ja omad püüdlused.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

On oht muutuda liiga emotsionaalseks ja härdameelseks. Sulle võivad hinge minna asjad, mis sind otseselt ei puuduta; võid teiste inimeste murede pärast südant valutada ja kurvastada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Uuel eluaastal toimuvad arengud mõõdukas tempos. Saad muudatusteks valmistuda ning uute olukordadega harjuda, enne kui vastutust kandma pead. Tugev tung tippu jõuda kannustab sind karjääriredelil edasi pürgima. On lootust kõrgele välja jõuda. Õnn saadab sind ka armuasjus. Õiged inimesed sattuvad justkui iseenesest su teele.