Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
19. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 20. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sa tead täpselt, mis sulle enda juures kõige rohkem närvidele käib. Tead ka seda, et selle asja parandamine on kättevõtmise küsimus. Võta end täna kätte, vabane halvast.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Annab ära teha palju pisiasju, mis on mõnda aega tegemata olnud ja sind alateadlikult häirinud. Saad rahuliku südamega end peolainele häälestada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

On asju, mida saame ise muuta, ja neid, mis sõltuvad kellegi teise soovidest. Ometi saame ka teiste soove muuta, kui ise oma käitumisega seda toetame.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kohtud inimesega, keda sa tegelikult vajad, kuid kes miskipärast sinust eemale kipub hoidma. Võimalik, et suudad täna tema suhtumist üksjagu soojemaks muuta.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Elu tundub ebaõiglane, sest paljud su ümber on juba nädalavahetuse lainel, sina aga oled täna suure tõenäosusega töökohustustega seotud. Tuleb kiirelt tegutseda.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui kellegi käitumine sind häirib, siis võta kätte ja ütle seda talle. Kui see ka pahatahtliku reaktsiooni kaasa toob, on see parem kui halva tunde endas hoidmine.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tunned, et pead halva mängu juures head nägu tegema. Miks? Kas kellelegi teisele meele järele olemine on sulle tõesti nii oluline, et sead oma soovid tagaplaanile.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul on võimalus anda õppetund kellelegi, kes pole sinu meelest just kõige õigemini käitunud. Asjaolu, et su tegevus teda ärritab, ei tähenda sulle suurt midagi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Varu täna aega ja kannatlikkust, kui pead ühest punktist teise jõudma. See võib võtta kauem aega kui tavaliselt, ka võib ette tulla transpordiga seotud viperusi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ära karda astuda kõrvale harjunud rajalt ja avastada enda jaoks midagi täiesti uut. Proovi uut spordiala või võta ette oma välimuse muutmine, see aitab enesekindlust suurendada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Hea aeg selleks, et probleemide tagamaad lahti rääkida ja läbi arutada, milline oleks parim, kõigile osapooltele sobivaim viis nende lahendamiseks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Päeva mahub vastutusrikkaid tegemisi ja sinul on kõigega hakkama saamiseks jõudu küllaga. Kui aega jääb õues värskes õhus viibimiseks, on reibas meeleolu garanteeritud.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Proovi algaval eluaastal mõelda selgelt ja tegutseda mõõdukas tempos. Tuleb perioode, mil oled tundlik ning kipud tagasilöökide korral kiiresti heituma. Segadusi võib tekkida sõprade või mõttekaaslastega suhtlemisel, igas asjas ei tasu nende nõu kuulata. Sul tuleb endal otsuseid vastu võtta, lähtudes kainest mõistusest.