Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
18. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 19. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Rahutus ei tähenda, et peaksid olemasolevaga lõpparve tegema ja uuele teele minema, pigem seda, et tasub huvitavate inimestega suhelda ning lugeda ja uurida midagi põnevat.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tegutsed mõistuspäraselt ja ei lase emotsioonidel enda üle võimust võtta. See, mida teised asjast arvavad, pole kõige tähtsam, aga samas kõrvust mööda seda lasta ei tasuks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tähenärimine ja näpuga piinlikult paberites järje ajamine hakkab sulle täna kuidagi vastu, kuigi üldjuhul sulle ju meeldivad hoolikad ja täpsed inimesed.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on vaja minna edasi, edasi, edasi. Lase lahti vanadest asjadest, mis sind sel teel takistavad, kurvaks ja ebakindlaks teevad. Kõige totram on aega raisata kahetsedes.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tahaksid kibedalt tööd tegema asuda ning oled pettunud, kui ei kohta teiste poolt samasugust entusiasmi. Tee, mida õigeks pead, ära proovi teisi plaanidesse kaasa tõmmata.

Neitsi
23. august – 22. september

Jõudu ja tegutsemistahet on ohjeldamatul hulgal, taevased väed on sinuga! See suuri ja julgeid muudatusi, jäta minevik selja taha, vali endale parim, hingelähedasem tee.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Takistuseks on lihtne inimlik laiskus. Tegevused, mis on veidike igavavõitu, mõtled sa enda jaoks suisa vastikuks. Saa laiskusest üle – täna on võimalusterohke päev!

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Mis täna tehtud saab, peaks homme hooleta olema. Mis eile (eelmisel nädalal, kuul...) tegemata jäänud, rõhub su selga nagu raske kandam. Võta see kätte ja tee ära!

Ambur
22. november – 21. detsember

Päev on soodne selleks, et lõpetada pooleliolevaid töid ning likvideerida vanad võlad. Kui see tehtud, saad hoogsalt uusi äraasju korraldama asuda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Küllap tunned end kõikvõimsana. Teed on valla ja valik on sinu, kõik on vaid enese kokkuvõtmise ja tegutsemise küsimus. Kasuta hea päev targasti ära!

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Jäta tubased tegevused kus seda ja teist ning mine õue. Päev on sobiv sportimiseks ja üldse tegelemaks kõige sellisega, mis aitab sul oma keha ilusamaks muuta.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Mõtle tagasi eilsele. Kas sa mitte kellegagi ülbelt ei käitunud? Võimalik, et oled selle olukorra ise juba unustanud, kuid see võib su tänaseid toiminguid mõjutada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Uuel eluaastal sa vaevalt vähesega lepid. Tahtejõud on tugev, tahad paljugi saavutada tööalaselt, aga ka oma suhteid nauditavamaks muuta ja elukvaliteeti parandada. Kui kahtlused ja kõhklused takistavad sul aeg-ajalt julgete sammude tegemist, tuleta meelde minevikukogemust. Sul on teadmisi, millele toetumine annab kindlust.