Vasakult: Olav Osolin, Tanja Mihhailova-Saar, Mart Juur ja Andrus VaarikFoto: Erlend Štaub
Tele
18. september 2019, 13:15

Olav Osolin näosaatesse ei naase: me ei suutnud tingimustes kokku leppida (26)

Saate „Su nägu kõlab tuttavalt“ pikaaegsed kohtunikud Olav Osolin ja Andrus Vaarik ei naase sügisel saatesse „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“. Kuigi Osolin tunnistab, et talle tehti ettepanek saates jätkata, otsustas ta pakkumist lõpuks siiski mitte vastu võtta.

„Mulle tehti küll suve hakul ettepanek hakata selle saate peakohtunikuks ja ma kaalusin seda tõsiselt, ehkki pärast seitset hooaega olin juba harjunud mõttega, et Saku Suurhallis toimunud superfinaali ühislaulus võetud ülemised noodid jäidki minu näosaate kohtuniku karjääri tipphetkeks,“ ütleb Osolin.

„Lõpuks pani aga mu kõhklustele punkti lihtne tõsiasi, et me ei suutnud kokku leppida minu osalemise tingimustes. Nii saigi koos produtsendiga otsustatud, et me jätkame heade sõpradena, aga väljaspool näosaate formaati,“ selgitab ta.

Sellele vaatamata soovib Olav uuele hooajale kogu südamest edu. „Olen üsna rahul, et ometi kord saan ma seda saadet ise rahuliku südamega vaadata ilma et peaksin muretsema, kas ma punkte pannes äkki kellelegi liiga ei teinud.“

„Seda on väga armas kuulda, et Õhtulehe lugejad ootavad mind endiselt teleekraanile. Ehk ma siis mõtlen veel midagi välja, et nende lootust täita! Esialgu üritan ma aga valmis saada oma mälestusteraamatu, kus on oma osa kindlasti ka näosaatel. Sest eks taha ju inimesed teada, mis seal kulisside vahel siis ikkagi tegelikult juhtus,“ avaldab Osolin.