Foto: @trishamalik1069/Instagram
Inimesed
18. september 2019, 12:32

Zayn Maliki õde abiellus kohe pärast 17aastaseks saamist

One Directionist tuntud Zayn Maliki noorim õde Safaa läks mehele. Vaid paar päeva varem oli koolitüdruk tähistanud 17. sünnipäeva.

Daily Maili teatel abiellus Safaa oma kallima Martin Tiseriga esmaspäeval nende kodulinnas Bradfordis. Pulmatseremoonia järgis islami traditsioone. Pruudi ema Trisha avaldas Instagramis pulmafotod allkirjaga: "Mu tütretirtsu tähtis päev."

 
 
 
View this post on Instagram

My baby girls big day ❤️❤️🙈🥰🥰

A post shared by Trisha Malik💋 (@trishamalik1069) on

Lehe andmeil osalesid kombetalitusel Zayni (26) õed Doniya (28) ja Waliyha (21), kuid poptähte ennast fotodel ei paistnud. Küll aga laikis Safaa fotosid Zayni endine sõbratar, supermodell Gigi Hadid.

Daily Mail lisab, et Zayni pere elab endiselt tema sünnilinnas Bradfordis, kuhu ta neile pärast One Directioniga kuulsaks saamist maja ostis. Laulja  toetab oma vanemaid ja õdesid rahaliselt. Kaks aastat tagasi avas ema Trisha vanemate tütarde abil ilusalongi, kuid see on nüüdseks uksed sulgenud.

Mulluses intervjuus rääkis Malik, et teda kasvatati küll islamiusus, kuid ta ei pea end enam moslemiks. "Ma ei usu, et vaja on süüa teatud liha, mille kohal on teatud viisil palvetatud. Ma ei usu, et vaja on viis korda päevas teatud keeles palvet lugeda," ütles laulja Briti Vogue'i intervjuus.

"Ma ei usu selliseid asju. Ma lihtsalt usun, et kui sa oled hea inimene, läheb kõik korda," rääkis Zayn ja toonitas, et tema meelest peaks usk olema inimese eraasi. "Ma usun, et jumal on olemas. Kas ma usun põrgut? Ei."

Mitmed fännid avaldasid sotsiaalmeedias Zayni sõnade pärast pettumust, kirjutas toona Yahoo.com. "Sa meeldisid mulle väga, kui sa olid uhkelt moslem, sest sa muutsid mõningaid ettekujutusi islamist, aga nüüd salgad sa oma usku," kritiseerib üks Zayn Maliki ande austaja. "Ma loodan, et sa mõtled ümber."