SÜDAMEVALU: kahte rauda tules hoidnud Kristo jäi lõpuks ilma nii Kerlist kui Adast.Foto: Kuvatõmmis saatest
Tele
18. september 2019, 21:00

KARMA! Kahe naisega flirtinud „Rannamaja“ Kristo jäi mõlemast ilma! (14)

Selle sügise banaalseim reality-sari on jõudnud kolmanda osani. Eelmistes osades said televaatajad näha, kuidas Kristo samaaegselt kahe neiu, Kerli ja Ada-Mariaga semmis, kuid lõpuks ikkagi Kerliga vanainimeste asjani jõudis. Järgmisel hommikul ja kainena otsustas Kristo, et tema südamedaam on olenemata kogemata Kerliga juhtunud vahekorrast ikkagi Ada-Marie. Ent karma tegi oma töö ning Ada-Marie otsustas Kristo maha jätta.

Esimene vaatus: laisad naised ning postitants

Kuid esimesed asjad esimestena: kolmas päev “Rannamajas” algas tülinootidega, kui kõik kolm “Rannamaja” mehepoega kurtsid, et naised on lohakad ja laisad ning avastasid, et söögitegemine ja koristamine on hoopis nende ülesandeks jäänud.

“Naisterahvad kommenteerivad, et kõik on nii paha ja sitt, aga tehku siis midagi, keegi ei liiguta kõrvagi, printsessid!” sõnas Kristo. Silver nõustus, et naisterahvad ei liiguta lillegi, vaid meigivad end hommik otsa ning tulevad alles siis alla, kui söök juba valmis tehtud.

Olmedissonantsi ümber tantsimise järel pidid noored ja vallatud aga õhtust vallaliste pidu hakkama planeerima. Vahepeal käidi ka Tallinnas postitantsu tegemas, kus muidu tagasihoidlikuna silma jäänud Merylin eriti osavat postitantsuoskust demonstreeris.

Kahenaisepidaja Kristo oli kindel, et Merylini oskused on kindel märk sellest, et Merylin on varasemalt stripparina töötanud. Merylini sõnul ei tähenda aga postitants koheselt striptiisi, kus riideid seljast kooritakse ning ütles, et oli postitantsu varem proovinud.

Teine vaatus: Kristo ja Ada suur leppimine

Enne õhtust pidu pidi aga Kristo tegema valiku, kas ta läheb peole Ada või Kerliga, või hoopis vallalisena, et õhtul omale uus naisterahvas käevangu vaadata. Kristo ja Ada läksid randa jalutama.

Adal oli Kristo käitumise kohta aga mõndagi küsida. “Esiteks, kui te mõlemad teadsite mida te mõlemad tegite, miks te seda nii kaua saladuses hoidsite? Kui ma küsisin, kas poleks olnud mõttekam öelda, et nii oli ja kohe vabandada, selle asemel, et teeselda, et ei mäleta, ei tea, midagi ei juhtunud, te ainult suudlesite,” uuris Ada Kristolt, miks ta Kerliga seksimise kohta valetas.

“Häbitunne oli nii suur, et ei julgenud seda sulle kohe öelda, et sain lollusega hakkama. Siiralt palun vabandust selle eest veelkord,” vastas Kristo.

Ada uuris, miks Kristo teda siis üldse saatesse kutsus, kui ta selliseid asju hiljem korraldas. “Sa tegid mind nii lolliks,” tõdes Ada. Kristo vastas, et Ada meeldib talle väga, kuid tunnistas, et ka Kerli meeldib talle, lisades, et Ada siiski meeldib rohkem. Lõpuks ristati väikesed sõrmed ning lubati teineteisele, et teisi enam ei vaadata.

Kolmas vaatus: teisele Kristole südamedaami otsimine

Kui maailmarändurist Kristol on naisi jalaga segada, olid seisud hulga halvemad teisel, kergelt Uudo Seppa meenutaval Kristol. Kristo on siiani voodit jaganud Seidiga, kellega romantilises plaanis asjad aga ei edene.

Seidi otsustas enne õhtust pidu Kristo kosjamooriks hakata ning kitkus isegi Kristo kulme. Ju oli Seidil plaan ise kedagi uut oma kõrvale voodisse saada. Vallaliste peol aitas Kristol naisi valida aga Ada. 

Kristole jäigi peol silma üks neiu, Anu, kellele ka Kristo paistis meeldivat. Kui Kristo Anule ettepaneku tegi, et ta temaga majja jääks, kordus kahjuks Kristo kurb saatus ning ta sai korvi. Anu sõnul pidi ta tööle minema. “Jälle ei õnnestunud…,” ohkas Kristo.

Neljas vaatus: Ada lahkumine ja Kristo pisarad

Peoõhtu lõpuks pidid “Rannamaja” osalised tegema valiku, kellega koos saates jätkatakse. Paaride valik tõi endaga kaasa palju üllatusi. 

Kristoga voodimõnusid nautinud Kerli pilk jäi pidama ühe peokülalise, 23aastase Hendriku peale. Kerli kutsus noormeest endaga majja jääma ning poiss oli nõus. Ada arvates oligi Kerlil plaan kättemaksu eesmärgil kedagi kiiresti enda kõrvale leida. “Mu valik ei olnud Kristost mõjutatud, ma lihtsalt vaatasin, et ta tundus tore ja tšill inimene,” kinnitas aga Kerli, et mingit kättemaksu asja taga polnud.

Vangerdus toimus ka Silveri-Merylini ning Seidi ja Kristo vahel. Nimelt teatas Silver, et talle on hakanud meeldima Seidi ning ta tahaks Merylini asemel edaspidi hoopis temaga voodit jagada. Seidi oli Silveri valikust hämmingus. 

“Ma ei saanud aru, miks ta mind valis. Ta ütles lihtsalt, et ma meeldin talle. Võib-olla ta tahtis sellepärast ka vahetada, et ma olin Kristoga all laias pehmes voodis, et äkki oli asi voodis, mitte minus?” arultes ta. Seidi oli siiski vahetusega nõus. Seega olid uued toakaaslased ka Uudo-Kristo ning Merylin.

Seejärel oli aeg aga seksi-Kristo käes. Kristo oli juba päeval Adale truudust vandunud ning oma valikus kindel. “Ada juures mulle meeldib see, et ta on hästi ilus. Ta figuur ja keha, võis kogu aeg katsuda ja kallistada,” kiitis ta neiut.

Seejärel juhtus aga midagi, mida Kristo ei oleks osanud aimatagi - Ada silmadesse kogunesid pisarad ning ta teatas, et tahab saatest lahkuda. “Ma ei saa aru, mis toimub mu pea ja südame vahel. Ma arvan, et ma lähen täna Tallinnasse tagasi, mul on vaja aega mõelda,” ütles ta.

“Kuna mind on selle aja jooksul, mis ma siin olen olnud, valdanud suhteliselt segased tunded. Aju ütleb mulle ühte, süda teist. Aga ma olen jõudnud järeldusele, et mul on vaja võtta hetk endale, et mõelda selle üle, mis siin on kõik toimunud ja kuidas Kristoga peaks asi edasi minema,” tõdes Ada.

Kõik “Rannamaja” osalised olid sellisest asjade käigust hämmingus, eriti Kerli, kes mõistis, et ehk tegi rutaka valiku Hendriku majja kutsumisega. Kristo oli šokis ning valas valupisaraid, kuid tunnistas, et mõistab Ada valikut, kuna ta keeras ise s*ta kokku.

“Mulle on enne ka niimoodi käru keeratud ja haiget tehtud. Minu eemalolek annab talle ka selguse, mida ta tahab,” arvas Ada, et eemalolek teeks ka Kristole head.

“Teil olid Kerliga mingid omad teemad ja ma ei taha olla teine valik. Täna sa ütlesid rannas, et ta meeldib sulle ikka veel, aga mina meeldin rohkem. Ma hindan su ausust, aga kaalud võivad iga hetk muutuda ja ma ei taha sellist asja. Nüüd tuleb ta majja teise kutiga. Kes teab kui kadedaks sa lähed…,” selgitas Ada Kristole.

“Sisimas ma tean seda, et mulle meeldib üks inimene ja see on Ada. Kerliga oli, mis oli. Ada on ikkagi number üks,” vandus aga Kristo, kes saate lõpus pisaraid valas. Talle ei mahtunud pähe, et tema südamedaam jättis ta maha.