Vilja ja Taimo ToomastFoto: Erlend Štaub
Inimesed
17. september 2019, 09:07

Hõissa! Taimo Toomast pani tütre mehele (20)

Ooperilaulja Taimo Toomast pani mehele oma tütre Elisabethi, kes kannab nüüdsest perekonnanime Leach.

Piltidelt on näha, et pulm peeti välismaal, kauni villa õuel. "Sõnades on seda ilu ja emotsiooni raske edasi anda. Ütleks nii - Maailma kõige ilusamad pulmad! Palju, palju õnne Elisabeth ja Tristram!" kirjutab Toomast postituse juures. 

100 külalisega kolm päeva kestnud pulm peeti maalilises Prantsuse Riviera Chateau Dieter'is, vahendab Kroonika. Taimo Toomast rääkis Kroonikale, et alustas oma kõnet noorpaarile pulmas Nat King Cole'i laulu sõnadega "the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return".

Vilja Savisaar-Toomast paljastas Kroonikale riigikogu avaistungil, et kindlasti oli see pulm üks selle suve tähtsündmus ka tema jaoks, kus temagi tütar Rosina kaasas käis, sest kasuõed saavad suurepäraselt läbi ja veedavad vahel aega ka Londonis, kus Elisabet elab ja Rosina külas käib.

Elisabeth ja tema abikaasa Tristram kohtusid mainekas Londoni majanduskoolis London School of Economicsis, kus naine õppis juurat, mees majandust. Tänaseks veab Elisabeth edukat firmat, mis tegeleb suurettevõtetele tippspetsialistide vahendamisega, Tristram aga on riskifondi juht.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.