"Duubel" saatejuhidFoto: Robin Roots
Tele
16. september 2019, 22:34

ARVUSTUS | „Duubel“ alustas suure pauguta (20)

Täna startis TV3 ekraanil uus otsesaade „Seitsmesed duubel“, mille peatoimetajaks on suve alguses uudiste toimetusest lahkunud Keili Sükijainen. Kuigi esimene otse-eeter jäi ehk veidi puiseks, pole mõtet telekapulti veel diivani vahele visata.

Õhtulehele antud intervjuus lubas Keili, et saade on lustakas ja krutskeid täis. Kuigi esimeses saates oli palutud Sepo Seemann mõminaräppar Nublut parodeerima, jäi see ka ilmselt ainsaks lustakamat sorti osaks. Tõsi, põige reedel toimunud TV3 sügishooaja avapeole, oli samuti kaval lüke, sest reporterid olid siirad ja ausad ning tõid vaatajateni inimeste ehedama poole.

Mis puutub aga saatejuhtide omavahelisse eetrikeemiasse, siis selle tekke sädet oli Keili ja Taavi Libe vahel näha. Kuigi natukene tuleb ka neil ilmselt teineteisega harjuda, ei olnud see ei piinlik ega ebamugav. Eks kõik uus tundubki alguses võõras.

Kuigi algus tundus pigem puine, ei saa öelda, et saatel poleks potentsiaali. On ju Keili varem teinud tuhandeid lugusid ja puudutanud televaatajaid „Inglite ajaga“. Taavi äratanud inimesi igal hommikul Vikerraadio eetris ja Jürgen teinud sama Star FM-is. Ning Kadrilgi on korralik pagas kogemust varnast võtta.

Iga algus on alati raske ja endale sobiva rütmi leidmine võtab aega. Tuleb ju anda valitsuselegi 100 kriitika vaba päeva ja aega sisse elamiseks.

Homseks lubati eetrisse Ott Tänaku ralliautot ja mingisugust koori. Saab näha, kas mis siis saama hakkab ja kes homme eetris on. Ehk harjuvad ka saatejuhid rohkem otse-eetriga ja omavahel ning edaspidi läheb kõik lepase reega.