Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
16. september 2019, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 17. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Juhtub nii, et kui meil on midagi head koguaeg olemas, siis me seda olemasolu ei teadvustagi. Kui me aga sellest ilma hakkame jääma, tunneme, kui väga seda vajame.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Päev kujuneb töiseks ja tõsiseks. Hakkad nüüd märkama, et mingid olulised nüansid on töös kahe silma vahele jäänud ja pead nüüd keskenduma vigade parandamisele.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Saad tunda nii mõistmist kui ka umbusklikkust oma ideede suhtes. Ole kannatlik ja sõbralik nende nendega, kes sind kritiseerivad, kuula nende arvamus kibestumiseta ära.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Mõne tööalase muudatuse ettevõtmine võib aidata sul edaspidi süsteemsemalt tegutseda ja seeläbi aega kokku hoida. Samas ei lähe selle läbi surumine probleemideta.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tundub, et inimesed on kuidagi eriti lärmakaks ja püsimatuks muutunud. Nad käivad sult alatasa midagi küsimas, kui tahad süveneda, telefon heliseb päris tihti.

Neitsi
23. august – 22. september

Sina eelistaksid pigem vaikust ja rahu, aga sind tõmmatakse ikkagi sündmuste keerisesse. Kui sa ka kodust välja minemast keeldud, võib juhtuda, et naabrid korraldavad peo.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled ühe inimese tähelepanuga harjunud. Ometi ei võta sa teda tõsiselt, ütled, et ei ole suhtest huvitatud. Täna võid end puudutatuna tunda, kui ta teisega aega veedab.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Mõtlemine võib täna küll tulevikku suunatud olla, aga tegutsemine siiski mitte. Uute ideede elluviimisega oota, tee aga neid asju, mis on ammu juba plaani võetud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Peaksid mõtlema selle üle, mil määral su eluviisid tervislikud on. Viimasel ajal tunda andev väsimus võib tuleneda sellest, et su toitumisharjumustes on midagi valesti.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Keegi su sõpradest on sulle päris palju usaldanud, rääkinud sedagi, mida teiste eest varjab. Oska seda väärtustada ja toeta sõpra, kuigi ta otsesõnu abi palunud pole.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Lähened probleemidele enesekeskselt ja seetõttu on nende lahendamine raskendatud. Pead kogu aeg arvestama ka võimalusega, et sinul ei ole õigus.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Üks su hea sõber oli hiljuti samasuguses olukorras, kui sina praegu oled. Meenuta seda aega, tema mõtteid ja tundeid, probleeme ja soove ning seda, mis teda siis aitas.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Sea uuel aastaringil enda huvid esikohale, vältides aga liigset egoismi. Soositud on vaheldusrikka vaimse töö tegemine – sa oled tähelepanelik ja haarad kõike lennult, samas puudub järjekindlus igavate ülesannetega tegelemiseks. Püüdled jõuliselt eesmärkide poole, mis tõotavad tuua nii kasumit kui ka emotsionaalset rahuldust.