Anastassia Zavorotnjuk 2017. aasta märtsis. Foto: Sputnik/Scanpix
Inimesed
16. september 2019, 10:44

48aastane Vene näitlejanna on suremas (4)

Vene meedia paljastas, et 48aastane näitleja ja telesaatejuht Anastassia Zavorotnjuk vaagub Moskva erakliinikus hinge. Kuus kuud tagasi sai kolme lapse ema šokidiagnoosi: ajuvähk. 

Komsomolskaja Pravda kirjutas augustis anonüümsetele allikatele viidates, et USA menusarja "Lapsehoidja" Vene versioonist tuntud Zavorotnjuk põeb ajuvähi agressiivseimat vormi - glioblastoomi, mis 2015. aastal viis hauda ka särava laulja ja näitleja Žanna Friske. Kuid Anastassia esindajad eitasid kuuldusi rängast haigusest.

Alles aasta tagasi tõi telestaar ilmale tütre, kes sai nimeks Mila. Lapse isa on Anastassia kolmas abikaasa, iluuisutaja Pjotr Tšernõšev. Nüüd aga väidavad mitmed Vene netiallikad, et Zavorotnjuk lamab Moskva erahaiglas meditsiinilises koomas ning tal pole elulootust - vähk on viimases staadiumis. Tema pressiesindajad pole kuuldusi ei kinnitanud ega ümber lükanud.

Komsomolskaja Pravda märgib, et ka Anastassia režissöörist isa suri neli aastat tagasi samuti vähki. 2018. aasta jaanuaris suri 52 aasta vanuses näitlejanna vanem vend Slava, kellele sai saatuslikuks kõhukelmepõletik.