Mihkel ja Liina RaudFoto: TEET MALSROOS
Inimesed
16. september 2019, 08:50

Lahutusest teatanud Mihkel ja Liina Raud soojendavad suhteid? (39)

Juuli lõpus teatasid Liina ja Mihkel Raud ühise sotsiaalmeediapostitusega, et nende abielu saab otsa. Nüüd paistab, et Rauad on leppimas või saavad pärast otsust eri teid minna endiselt väga hästi läbi.

Mihkel postitas Instagrami pildi, mille allkirjaks "Colorado". (Eks)abikaasa Liina kommenteeris pilti aga punase südamega. Muidugi ei pruugi see leppimist tähendada ja võib lihtsalt olla, et kahe lapse vanemate suhe on ka pärast lahkuminekut soe ja sõbralik. 

Mihkel Raua Instagrami postitus Foto: Kuvatõmmis (instagram.com/mihkelraud))

„Armsad sõbrad! Anname teada, et meie kooselu on lõpule jõudnud. Elus ei lähe kahjuks alati nii, nagu oled lootnud. Lahkusime sõpradena ning meid jäävad ühendama kaks imelist last, kes meie päevad ka edaspidi armastusega täidavad,“ kirjutas Mihkel 30. juulil Instagramis ühise pildi all. 

Liina ja Mihkli armastus lõi lõkkele 2012. aastal saate „Kolmeraudne“ võttel - Mihkel oli saatejuht, Liina aga külaline. Aastal 2013 nad abiellusid suurema kärata ja nende perre sündis tütar Mirjam. 2015. aasta septembris said nad aga poeg Joosepi vanemateks.