Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
15. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 16. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Imetled inimesi, kes julgevad öelda seda, mida nad tegelikult mõtlevad. Sinu ümber on olnud pugejalikke tüüpe ning julge avameelsus ja teravus lausa võlub sind.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Üritad organiseerida midagi tavatut. See ei pruugi välja kukkuda päris nii, nagu sa kavandasid, aga meeldejäävaks ja ebatavaliseks kujuneb päev sellegipoolest.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sind viib edasi usk endasse ja veendumus, et sa oled väga hea. Või isegi kõige parem. Pead nüüd tunnistama, et kõigiga võisteldes sa seda siiski pole.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võid end kuidagi jõuetuna tunda. Tahaks omaette olla ja kõige passiivsemal viisil puhata, igasugune esinduslikku suhtlemisstiili eeldav tegevus on väsitav.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sa ei tea päris täpselt, kuidas oleks õige edasi tegutseda. Vajad aega ja rahu, et olla üksinda ning oma mõtete ja emotsioonide segaduses korda luua.

Neitsi
23. august – 22. september

Tunnetad enda õlul rasket vastutuskoormat ning avastad, et kellelegi toetuda praegu ei ole – pead seda üksinda kandma. Pead otsused ise tegema ja nendest sõltub palju.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Saad olulist, pilti muutvat infot. Keegi võib avada sulle ukse, mille kaudu näed olukorda hoopis teistsuguse pilguga. Oled hämmelduses, kuidas küll varem nii pime olid.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled ennast sootuks uuest küljest näidata tihanud ja see toob sulle juurde nii fänne kui ka vihkajaid. Nii mõnigi inimene arvab nüüd, et igav tüüp pole sa kindlasti mitte.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ei ole mõtet liigselt rabeleda. Kõige põletavamatest probleemidest võiksid lähedase inimesega rääkida, siis need mõneks ajaks oma mõtteist kõrvalda ja elu nautida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui sind süüdistatakse ja tunned, et oled tõepoolest süüdi, pole mõtet hakata keerutama ja puiklema. Julge ülestunnistus ja vabandamine on samm usalduse tagasi võitmise teel.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Selleks, et päev kujuneks kauniks ja meeldejäävaks, pead suutma hoida sisemist tasakaalu. Õhus on ka ärevaid noote, ei tohi segada end vaidlustesse või arvete klaarimisse.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Mingi valdkond su elus ei toimi päris nii, nagu sa tahaksid. Miks? Võimalik, et oled ise lihtsalt hooletu ja tähelepanematu olnud ning asja annab kergesti parandada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Uus aastaring tuleb arvatavasti põnev. Elul on sulle nii mõnigi üllatus varuks. Kui kipud kümne küünega vana ja äraproovitu küljes rippuma, ei ole sul kerge. Ole avatud, näed maailma muutumist kui uute võimaluste tekkimist. Võib-olla tuleb millestki loobuda, ent saatusel võib sulle varuks olla märksa parem variant.