Foto: ARNO SAAR
Inimesed
14. september 2019, 13:21

VÄGEV! Tartu Lõunakeskuse McDonalds pidi valmistama ajaloo suurima tellimuse: lahke südamega noormees tellis 1000 burgerit! (68)

Tartu Lõunakeskuse McDonaldsi töötajad elasid mõned päevad tagasi üle raske tööpäeva: nimelt tellis üks noormees 1000 burgerit!

Twitteris kogub hoogu postitus, milles jagab üks noormees pilti McDonaldsi tšekist, kus on kirjas ilmselt Eesti suurim tellimus: 500 juustuburgerit ja 500 kanaburgerit, mis läksid kokku maksma 1350 eurot. 

Kuigi toidukoha jaoks võis algselt selline tellimus rumala naljana tunduda, ei olnud asi teps üldse mitte nali. Burgerisõber jagas Twitteris video- ja pildimaterjali, millelt on näha, et ta tõepoolest sai oma hiigeltellimuse kätte. Burgereid oli nii palju, et need pakendati suurtesse pappkastidesse. 1000 burgerit noormees siiski noormees ise ära ei söönud, vaid jagas neid Raekoja platsil möödakäijatele.

Tartu Lõunakeskuse McDonald's restorani juhataja sõnul oli tegu ühe suurima ühekordse tellimusega Eesti McDonald'si ajaloos. "Köögis aitas tellimust täita seitse töötajat, kes samal ajal valmistasid ka teiste klientide eineid,” rääkis ta Kroonikale. 

Kuigi võiks arvata, et selline ootamatu hulk võtab kõvasti aega, siis burgerite valmistamine läks kiiremini kui oodatud. "Meie meeskond on saanud põhjaliku väljaõppe, mistõttu suutsime niivõrd suure tellimuse kiirelt ning kvaliteetselt valmis teha. Kokku võttis 1000 burgeri valmistamine aega ligikaudu 2,5 tundi,” sõnas ta, lisades, et tal on hea meel, et kliendid neile vahepeal suuri väljakutseid esitavad.