Teet MargnaFoto: Martin Ahven
Inimesed
14. september 2019, 11:47

Teet Margna: olen 25 aastaga miljonäriks saanud, ega pea seda häbiasjaks! (10)

Eelmisel aastal kanalit vahetanud teleprodutsent Teet Margna tunnistab, et on Kanal 2-st TV3-e kolimise üle väga õnnelik. "Tegelikult me ju alustasime TV3-st ja olime päris tükk aega ära Kanal 2s. Aga Kristjaniga (Jõekalda - toim.) me TV3-st tuleme ja oleme tagasi vanade heade kolleegide juures, Raimo Kummer, ja teised, terve rida inimesi, kellega koos me kunagi oma teekonda alustasime," rääkis ta Anu Saagimile eile toimunud TV3-e sügishooaja avapeol.

Margna on produtsendi tööd teinud juba 25 aastat ning selle aja jooksul teinud seda nii edukalt, et on nüüd miljonär. Saagim nendib, et rikkuse tunnistamine on Eestis nagu patt või häbiasi.

"Jah, mingil moel on see tõesti nii, et see on pooleldi nagu häbiasi. Oleneb valdkonnast, aga kui räägime meediaärist, siis jääb mulje, et ainult telemajade omanikud või suurfirmad on need korporatsioonid, kes võivad teenida. Aga kõik teised produtsendid või eraettevõtjad, kes selles valdkonnas tegutsevad, peavad leppima ükskõik millega. Mul ei ole midagi häbeneda!" ütleb ta. 

Margna juhtis Kanal 2s pikka aega "Kuldvillakut", kuid pärast kanalivahetust andis teatepulga üle Eeva Essele. Margna sõnul saab noor naine selle saate juhtimisega suurepäraselt hakkama.

"See on niivõrd kuldne formaat, kus ennekõike pääsebki löögile formaat ja see on tähtsam kui saatejuht. Antud juhul on mul väga hea meel, et “Kuldvillak” on tagasi Kanal 2 eetris. Selline saade kõigi nende meelelahutuslike saadete vahele ka midagi harivat. Mingisugust okast ei ole, soovin Essele kõike head ja et “Kuldvillakul” oleks pikk iga!"