Video: Rauno Vahtre
Inimesed
13. september 2019, 21:20

ÕL VIDEO | „Rannamaja“ Kerli: ma ei mäleta, kas Kristoga seksides kondoomi kasutasime (124)

Püstolreporter Anu Saagim püüdis TV3 sügispeol kinni arvatavasti selle sügise kuulsaimad saatestaarid, ehk “Rannamaja” Kristo ja Kerli. Kristo, kes juba suhtesarja esimeses osas korralikult mürglit korraldas ja erinevate neidudega hullas, tunnistas, et ei kahetse midagi. 

“Ma ei häbenegi midagi, mis tehtud see tehtud. Vigadest õpitakse!” jäi Kristo positiivseks. 

Ka Kerli ütles, et ei kahetse midagi, mida saates tegi, näiteks üleliigset alkoholitarbimist ja Kristoga voodis hullamist. “See on elu, kõik filmisid meid 24/7. Sama kui lähed baari võtad kellegi koju kaasa ja ikka juhtub!” arvas ta. 

Saagim uuris, kas Kerli ja Kristo vahekorra ajal ikka kondoomi ka kasutasid. “Ei mäleta enam, aga ma arvan, et ikka jah!” vastas punastav Kerli. 

Saagim küsis, kas noored enne suhtesaatesse minekut ka arsti juures pidid käima. “Ma ei tea kas pidi, aga mina küll ei käinud!” vastas Kristo. 

Siiski tõdevad noored, et kahetsevad saates tehtud, eriti esimest pidu, mida televaatajad saate esimeses ja teises osas näha said.

“Esimesel peol oleks pidanud alkoholiga rohkem pidanud piri pidama. Oleks rohkem mäletanud ka praegu,” tõdes Kerli. “Sel esimesel ööl ärkasin ja mõtlesin, mis ma tegin ometi?”

Kristo sõnul ei oska ta saatest saadud kuulsusega midagi peale hakata, öeldes vaid, et loodab, et ehk saab ta tänu sellele parema töökoha. “Tahaks normaalset tööd Eestis väljaspool ehitust,” tõdes ta.

Ehk ootab Kristot ees lauljakarjäär, kuna sõprade sõnul on tal väga hea lauluhääl, mida ta ka Saagimile demonstreeris.

Vaata videot!

Jaanuaris 2020 kohtusime Kerliga uuesti ja siis olid meil juba hoopis uued jutud. Millised, seda vaata videost!