Video: Rauno Vahtre
Inimesed
13. september 2019, 20:26

ÕL VIDEO | Brigitte Susanne Hunt: olen tänu Erik Orgule elu parimas vormis! (14)

Anu Saagim püüdis TV3 peol kinni selle nädala suurima meediastaari Erik Orgu ja Brigitte Susanne Hundi. Neiu sõnul on ta juba aasta Orgu kava jälgides toitunud ning oma parimas vormis. 

“Eriku kavad on grammi täpsusega välja arvutatud, sa pead lihtsalt sööma õigeid asju õiges koguses. Ma kaalun süstemaatiliselt kõike mida ma söön. Samas ei tee ma allahindluseid maitse pealt,” räägib ta. “See ei ole dieet, miks te ennast ahistate, sööge lihtsalt õigeid asju õiges koguses,” õpetab Hunt, kuidas kaalust alla võtta.

Hunt kommenteerib ka Orgu “kringliskandaali”, ehk lugu Katrin Lusti “Kuuuurijas” , kus Orgu eksnaised süüdistasid meest õgardluses ja suhkrusõltuvuses, nimetades teda silmakirjalikuks, kuna ta ise oma dieeti ei järgi.

Hundi arvates ei tähenda see, et Orgu teistel inimestel kaalust aitab alla võtta seda, et ta ise patustada ei tohiks. “Ega kui arst kirjutab inimesele retseptiravimeid, ei tähenda see seda, et ta peaks neid ise sööma,” võrdleb ta.

Hunt ei teinud mingit saladust sellest, et tema koostöö Orguga, mille raames ta Orgu toitumiskava reklaamib, ka talle kõvasti raha on sisse toonud. “Ta on mulle palju raha tootnud, mina talle ja ma olen tänu temale oma elu parimas vormis!” hõiskas Hunt. “Olid jah pisut tüse!” ütles Saagim neiule ausalt. 

Hunt ei jätnud kasutamata võimalust Saagimile vastu torgata, tuues tähelepanu sellele, et Saagim ja Orgu on üpris lähedaselt tuttavad.” Te olete tatti pannud ju!” kriiskas ta.