Nathan Westling Helmut Langi moeetendusel. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
15. september 2019, 10:00

Sugu korrigeerinud tippmodell naasis nüüd juba mehena lavale (2)

Edukas USA modell Natalie Westling, kes teatas tänavu märtsis, et temast saab mees, tegi New Yorgi moenädalal eduka comeback'i. Nüüd juba Nathan Westlingi nime all.

23aastane Arizonast pärit modell sai tuntuks 2013. aastal, kui tema lokkis juuksed erepunaseks värviti. Õige pea järgnesid juba Prada, Marc Jacobsi ja Louis Vuittoni reklaamikampaaniad ning Chaneli ja Celine'i moeetendused, kirjutab New York Post.

Kuid pärast pooleaastast areenilt eemal viibimist teatas Westling sel kevadel, et on transsooline ja võtab juba kuus kuud testosterooni. Selgub, et Natalie oli kümme aastat maadelnud depressiooni, ärevuse ja vihapursetetega. "Tunnen, et olen kogu elu maski kandnud," rääkis ta CNN.comi intervjuus. 

Pärast aastatepikkust vaimse tervise ravi langetas Natalie mullu aprillis otsuse alustada teekonda meheks saamise poole. Ta on kaalus juurde võtnud ja mehelikumaks muutunud, häälgi on jämedam. 

Modellitööd jätkab Westling Nathani nime all. Hiljuti võis teda näha New Yorgi moenädalal nii Helmut Langi kui Michael Korsi moeetendusel.