Foto: Kanal 2
Tele
13. september 2019, 10:23

UUS VÄLJAKUTSE! Elina Born paneb ennast proovile täiesti tundmatus ametis (8)

Täna kell 20.00 esitab Eeva Esse Kanal 2 saates “Tõelised kangelased” laulja Elina Bornile väljakutse veeta üks tööpäev liikluspolitseinikuna. Meeleolukas saates tuleb Elinal loopida siili, pugeda raske veoki alla, püüda kiiruseületajaid ja teha veel nii mõndagi.

Kuidas sobiks 2012. aastal superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud ja mõni aasta hiljem koos Stig Rästaga Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel esindanud lauljatar Elina Born korrakaitsjaks?

Elina saab seda omal nahal kogeda Ida-Virumaal Jõhvi politseijaoskonnas liikluspolitseiniku töövarjuna. Mis tööülesandeid peale kiirusemõõtmise peavad täitma maanteel patrullivad liikluspolitseinikud? Pika tööpäeva jooksul saab lauljatar kogeda väga erinevaid olukordi.

“Kui ma kuulsin, et lähen Jõhvi, siis automaatselt mõtlesin, et seal on kindlasti palju tegevust ja hästi kriminaalne,” oli Elina Born algselt ärevil.

Terve päev möödub tal olukordades, kus ta pole varem viibinud, mida ta pole ette kujutanudki ning mis ka adrenaliini paaril korral lakke tõstavad. Tuntud laulja kui politseiniku töövari tekitab elevust ka liiklejates.

Kui kriminaalseks Elina Borni tööpäev liikluspolitseinikuna läheb, näeb juba täna õhtul kell 20.00 Kanal 2 saates “Tõelised kangelased”.