Adele ja Simon 2016. aastal. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
13. september 2019, 10:20

Briti superstaar Adele andis viimaks lahutuse sisse (1)

Aprillis abielu purunemisest teatanud Adele andis lõpuks ometi lahutuse sisse.

Briti lauljanna (31) ja tema abikaasa Simon Konecki (45) teatasid 19. aprillil seitse aastat kestnud kooselu purunemisest. Nende poeg Angelo on kuuene. Adele'i ja Simonit polnud juba tükk aega üheskoos avalikkuse ees nähtud. Hiljem kinnitasid sõbrad, et kuulus paar oli juba ammu kumbki oma elu elanud.

Nüüd, viis kuud hiljem, andis Adele Los Angelese kohtusse lahutuspaberid sisse, teatab ajakiri People. Lauljanna esindajalt ei õnnestunud väljaandel kommentaari saada.

Oma eraelu väga hoolikalt kaitsev Adele jäi endast 15 aastat vanema Simoniga esimest korda kaamerate ette 2012. aasta jaanuaris Floridas puhates. Selgus, et tegu on lahutatud mehega, kellel on mõneaastane tütar. Käisid jutud, et lauljatarile oli sümpaatset pruunisilmset habemikku tutvustanud 2011. aastal kolleeg Ed Sheeran ajal, kui Adele kosus kurgulõikusest, kuid Sheeran põrmustas need kõlakad 2012. aastal Twitteris.

Sama aasta juunis teatas Adele oma fännidele lapseootusest. Poeg tuli ilmale oktoobris. Et lapse nimeks sai Angelo, kinnitas oma eraelu detaile hoolikalt varjav Adele alles 2014. aastal. Ka abiellumist tunnistas lauljatar 2017. aastal Grammy galal alles siis, kui tseremoonia oli juba ammu seljataga.