Demi ja Ashton 2010. aastal. Aasta hiljem oli nende abielu läbi. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
13. september 2019, 09:29

Demi Moore süüdistas end Ashtoni lapsest ilmajäämises (2)

56aastane Demi Moore poseerib värske klantsajakirja kaanel bravuurikalt ihualasti, kuid tema peatselt ilmuvad memuaarid paljastavad traagilisi üleelamisi.
 
 
 
View this post on Instagram

Baring all for the October issue of @harpersbazaarus 💗 Photos by @marianovivanco.

A post shared by Demi Moore (@demimooreofficial) on

New York Timesi teatel kirjutab Moore 24. septembril ilmuvas mälestusteraamatus "Inside Out", kuidas ta 2000. aastate algul elas üle nurisünnituse. Lapse isa oli Demist 15 aastat noorem Ashton Kutcher, kellega näitlejanna polnud jõudnud veel abielluda. Moore jäi tütrest ilma kuuendal raseduskuul. Lapsele oli juba nimigi valmis mõeldud - Chaplin Ray ...

 
 
 
View this post on Instagram

First hard copies just arrived. Feels good to hold it in my hands, finally. Such a long time coming. 📚📦 #insideoutbook is coming Sept 24!

A post shared by Demi Moore (@demimooreofficial) on

Moore pihib raamatus, kuidas ta süüdistas end lapsest ilmajäämises ning hakkas hingepiina alkoholiga vaigistama. Viinaviga oli tal olnud ka nooremana. Demil oli küll abielust Bruce Willisega kolm tütart, kuid ta tahtis ka Ashtoniga last saada. Ta arutleb, et suhe noore mehega oli tema jaoks võimalus elada uuesti üle noorust, mida ta 20. eluaastates polnud osanud teadlikult kogeda. Nad lootsid kunstviljastamise peale, kuid see luhtus. Demi pummeldamine läks aina hullemaks ning ta hakkas kuritarvitama ka kangeid valuvaigisteid.  

Demi kinnitas New York Timesile, et nüüd on ta kaine. 

Raamatus süüdistab Moore Kutcherit ka truudusetuses. See leidnud aset enne nende lahkuminekut 2011. aastal. Toona kirjutas New York Post, et Ashton magas enda ja Moore'i kuuendal pulma-aastapäeval 24. septembril 22aastase blondiiniga. 

Moore'i ja Kutcheri abielu lahutati ametlikult 2013. aastal. Ashton on nüüd abielus Mila Kunisega, oma kunagise kolleegiga sarjast "Kuumad seitsmekümnendad", ning neil on 4aastane tütar Wyatt ja 2aastane poeg Dimitri.