Foto: Laura Strandberg/ Nipiraamat
Õhtulehe horoskoobid
13. september 2019, 07:09

TIMMERI TAROSKOOP 16.–22. SEPTEMBER | Vähkidele tundub kõik vale, Lõvid peaksid ostma lotopileti (11)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

VÄHK ei tea ise ka mida ta praegu tahab. Tunneb, et on mugavustsoonis, seal olla ei taha, uuendusi ei viitsi ka praegu omaks võtta. Kõik tundub vale. Praegu kokkuleppeid sõlmides olge ettevaatlik, lugege kogu pisikeses kirjas olev tekst hoolega läbi, muidu kahetsete. Mida ilusam jutt, seda suurem võimalus lõksu langeda. Usalda, aga kontrolli, kohe mitu korda, see on praegu teie juhtlause. Suhetes ei ole vähid sel nädalal nemad ise, kuidagi kahepalgelised kipute olema.

LÕVI nädal on täis uusi alguseid ja pakkumisi. Teid rebitakse igas suunas, mõelge nüüd eelkõige enda huvide peale. Esmapilgul on neid otsuseid päris keeruline teha. Nädala keskel võtab lõvi väikese veini ja mõtleb oma asjad selgeks. Raha armastab teid, ostke lotopilet või küsige palka juurde. Tööl teete praegu kaugemaleulatuvaid plaane ja neid saadab edu. Nii mõnigi lõvi mõtleb koduostu pele, mõni aga alustab remondiga. Nädala lõpus tahate aga rahu ja vaikust.

NEITSI vajab praegu hingele toitu, aga ei lasta tal rahus olla. Nii palju kohustusi ja tegemisi sel nädalal, et neitsi istub vahepeal maha ja paneb asjad paberile. Teile tundub, et teie üksi peate kogu maailma töö ära tegema. Küsige abi, ärge kartke nõrgana näida. Ise olete ka pärast üllatunud, et nii saab palju lihtsamalt läbi. Nii mõnigi neitsi õpib sel nädalal midagi olulist ja nii mõnegi neitsi ellu ilmub uus noor vastassoost inimene.

Täispikka taroskoopi loe Kirsti Timmeri kodulehelt.