„Õnne 13”Foto: Pressimaterjal
Tele
12. september 2019, 19:47

„Õnne 13“ uus hooaeg: Mare pääseb vanglast, Evelini tabab šokk (13)

„Õnne 13” alustab oma 27. hooaega 21. septembril suure vabanemisega. Nimelt lastakse Mare vanglast välja ja tundub, et see mõjutab omal moel kõiki mornakaid. Kui ikka inimene võib hilises keskeas sattuda kongi ja sealt ka püstipäi tagasi koju tulla, on ometi kõik võimalik.

Evelin saab jälle kord läbi elada seda, kui tema mehel on Morna linnas veel üks naine. Ja nagu on juhtunud meie presidendiprouaga, on see naine lätlane! Naabervabariigi Maria kolib Ahvena ehitatud tuttuude loft'i, poeb kõigile naha vahele ja ei kavatsegi enam lahkuda.

Laine ja Kristjan saavad kätte pühendunud tütre ehitatud maja, aga ei jõua seda nautima hakatagi, kui jälle tuleb kolida. Seekord aga hoopis Morna kõige uhkemasse lossi.

Uued tuuled puhuvad ka Arele, kes paneb pärast aastaid üksi elamist Taivoga leivad ühte kappi. Kas endise alkohooliku ja baarijuhataja kooselus võib ka õnne leiduda, ei saa küll kindel olla, aga seda teavad küll Õnne tänaval kõik, et Taivo on vastupandamatult nunnu. Äkki ikka läheb neil kõik hästi? Igal juhul on järgmised 30 laupäevaõhtut sisustatud, sest vanadele ja uutele mornakatele peab ju ometi kaasa elama.

„Õnne 13“ uus hooaeg alates 21. septembrist kell 20.30 ETV-s.